Gullrammer

(1682)

Hvem har sagt at gull bare passer inn på slott og herregårder? Gi bildene dine et ekstra løft ved å ramme dem inn i gull. Med en gullramme skaper du enkelt en følelse av litt luksus i hverdagen.

Vi har gullrammer i mange forskjellige størrelser og stiler.

Bildestørrelse
Materiale
Farge
Fargenyanse
Rammens blankhet
Treslag
Type glass
Støttefot medfølger
Passepartout medfølger
Plass til
Float glass
Opphengning
Ramme med passepartou
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Bildestørrelse
  • Materiale
  • Farge
  • Fargenyanse
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Rammens blankhet
  • Treslag
  • Type glass
  • Støttefot medfølger
  • Passepartout medfølger
  • Plass til
  • Float glass
  • Opphengning
  • Ramme med passepartou
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 1682 produkter
  Viser 1 - 100 av 1682 produkter

  En fin gullramme for et glamorøst interiør

  Elegante gullrammer passer til nesten alle motiv, uansett om det er plakater eller egne bilderForgyll hjemmet med elegante gullrammer i forskjellige størrelser! Her har vi samlet alle våre gullfargede rammer som hver og en tilfører en glamorøs følelse til bildene dine. De er ekstra populære til for eksempel bryllupsbilder, skolebilder eller plansjer med gullfargede motiv. Velg mellom materialene aluminium, glass, kompositt, metall og tre.

  Leter du etter enkle og slette gullrammer for en stilsikker innredning, store og ornamenterte for rom som skiller seg ut, eller klassiske som fungerer over alt? Siden vi har Nordens største sortiment, kan du være sikker på at du finner de formatene og designet som passer perfekt for akkurat ditt hjem.

  Med interiørdetaljer i skinnende gull skaper du enkelt en atmosfære utover det vanlige. Et fint foto eller et moderne motiv får den oppmerksomheten det fortjener når du setter det i en gullramme. Men hvordan skal du tenke for at de gylne rammene skal smelte fint inn i resten av innredningen din? Selvfølgelig er dette en smakssak og det finnes massevis av pene kombinasjoner. Men det finnes noen få som rett og slett alltid fungerer:

  Sobert med svart, hvitt og gull: For deg som vil satse på et sikkert kort og ikke vil blande inn alt for mange nyanser i interiøret er det enkelt å velge hvite vegger, svart/hvite mønster på tekstiler og tepper, og gullfargede rammer i symmetriske komposisjoner. Ekstra stilfullt blir det hvis du rammer inn svart/hvite foto eller plansjer.

  Sukkersøtt med gull og pastell: I dag er det svært moderne å kombinere fine pastellfarger med detaljer i gull. På veggene kan du for eksempel matche et gullfarget kart med grafiske mønstre i rosa, turkis eller mintgrønn som du setter i enkle gullrammer. I resten av rommet blir det superfint med pastellfargede tekstiler og enkelte gjenstander som for eksempel lysestaker, bokser og skapknotter i gull.

  Metallisk i overflod: For deg som ikke er redd for å ta for hardt i når det gjelder interiør, blir det faktisk skikkelig fint med spennende kombinasjoner av gull, sølv og kobber. Plasser rammer, lysestaker og puter i grupper på 3 der de skinnende nyansene kompletterer hverandre. Hvorfor ikke kjøre på med en lekker lysekrone i samme stil?

  Framhev bildene dine med gullrammer

  Gullrammer er virkelig vakre i hvilket som helst hjem! Avhengig av om man velger enkle gullrammer eller mer utsmykkede og litt svulstige varianter, kan man skape nøyaktig riktig følelse i rommet!

  Enten det er en fotoramme eller en bilderamme i gull man er ute etter, så er en gullramme alltid like fin. Gull bringer fram det beste i motivene dine, og det er jo noe man alltid tar imot med glede!

  Å finne riktig ramme til riktig motiv er faktisk ikke så vanskelig. Det er betydelig enklere enn man tror. Et bilde sier jo så mye, og det er derfor viktig at man finner riktig måte å presentere det på. Det er jo akkurat det en flott ramme står for!

  Gå for en ramme i gull!

  Er du ikke vant til å ha gull i innredningen din? Da er det på tide å prøve! Det er nemlig utrolig fint, og dersom man har en mer diskré innredning, er en gullramme en perfekt kontrast.

  For at det skal bli dynamisk i innredningen, og for at det ikke bare skal flyte sammen, er det viktig at man finner gode innredningsdetaljer som kan bryte av. En ramme i gull er perfekt til dette formålet! Ikke bare er det pent og lekkert, det er også en virkelig god detalj for å få det til å se mer levende ut hjemme.

  Man kan ramme inn mange ting!

  Noen ganger blir vi litt kjedelige og glemmer å tenke utenfor boksen, stemmer ikke det? Det er faktisk fort gjort. Man tenker kanskje ikke på hvor pent det blir å ramme inn andre ting enn nettopp bilder og fotografier, men da går man glipp av mye kult!

  Kanskje ønsker du for eksempel å ramme inn tørkede sommerblomster? Da passer en gullramme perfekt! Til vakre blomster passer naturligvis hvilken som helst ramme, men det gir en litt ekstra luksuriøs følelse hvis du velger nettopp en ramme i gull.

  Du kan også ramme inn barnas utslitte favorittjeans, eller kanskje en liten barne-T-skjorte som var litt spesiell? Det er mange kule ting å ramme inn, så det er bare å sette i gang og se det som et litt kult prosjekt!

  La hele familien delta

  I mange tilfeller kan man kan gjøre ting sammen med familien, som å dekorere hjemme. Det er utrolig kult å gjøre slike ting sammen! Det er morsomt for barna å føle seg delaktige, og det skaper en koselig stund der alle kan bidra til å gjøre det fint!

  Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.