Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

858 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 858 produkter

En fin gullramme for et glamorøst interiør

Elegante gullrammer passer til nesten alle motiv, uansett om det er plakater eller egne bilderForgyll hjemmet med elegante gullrammer i forskjellige størrelser! Her har vi samlet alle våre gullfargede rammer som hver og en tilfører en glamorøs følelse til bildene dine. De er ekstra populære til for eksempel bryllupsbilder, skolebilder eller plansjer med gullfargede motiv. Velg mellom materialene aluminium, glass, kompositt, metall og tre.

Leter du etter enkle og slette gullrammer for en stilsikker innredning, store og ornamenterte for rom som skiller seg ut, eller klassiske som fungerer over alt? Siden vi har Nordens største sortiment, kan du være sikker på at du finner de formatene og designet som passer perfekt for akkurat ditt hjem.

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.

Med interiørdetaljer i skinnende gull skaper du enkelt en atmosfære utover det vanlige. Et fint foto eller et moderne motiv får den oppmerksomheten det fortjener når du setter det i en gullramme. Men hvordan skal du tenke for at de gylne rammene skal smelte fint inn i resten av innredningen din? Selvfølgelig er dette en smakssak og det finnes massevis av pene kombinasjoner. Men det finnes noen få som rett og slett alltid fungerer:

Sobert med svart, hvitt og gull: For deg som vil satse på et sikkert kort og ikke vil blande inn alt for mange nyanser i interiøret er det enkelt å velge hvite vegger, svart/hvite mønster på tekstiler og tepper, og gullfargede rammer i symmetriske komposisjoner. Ekstra stilfullt blir det hvis du rammer inn svart/hvite foto eller plansjer.

Sukkersøtt med gull og pastell: I dag er det svært moderne å kombinere fine pastellfarger med detaljer i gull. På veggene kan du for eksempel matche et gullfarget kart med grafiske mønstre i rosa, turkis eller mintgrønn som du setter i enkle gullrammer. I resten av rommet blir det superfint med pastellfargede tekstiler og enkelte gjenstander som for eksempel lysestaker, bokser og skapknotter i gull.

Metallisk i overflod: For deg som ikke er redd for å ta for hardt i når det gjelder interiør, blir det faktisk skikkelig fint med spennende kombinasjoner av gull, sølv og kobber. Plasser rammer, lysestaker og puter i grupper på 3 der de skinnende nyansene kompletterer hverandre. Hvorfor ikke kjøre på med en lekker lysekrone i samme stil?