Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 40x50 cm

Vil du ramme inn et bilde eller foto og trenger en bilderamme med målene 40x50 cm? I så fall har du kommet til riktig sted. Vi har et bredt utvalg av rammer i størrelsen 40x50 cm. Alle rammene kan også brukes i liggende format og passer derfor like godt til motiver i størrelsen 50x40 cm.

Hvilken farge vil du ha? Hvilken bredde på listen? Er det et spesielt materiale som lokker mer enn noe annet? Og ønsker du en ramme som kan stå, og ikke bare henge på veggen?

Du er velkommen til å se deg rundt blant rammene våre nedenfor.

216 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 216 produkter

Rammer 40x50 cm

Ramme 40x50 cmHer har vi samlet alle våre flotte fotorammer som passer til bilder som måler 40x50 cm. Rammene våre finnes i flere ulike modeller og farger og mange av dem passer perfekt både liggende og stående. Enten du leter etter en moderne ramme i trendy farge eller en klassisk enkel fotoramme så har vi det du leter etter. Finn den perfekte rammen hos oss!

Leter du etter en mellomstor rektangulær fotoramme til bryllupsbildet eller et annet fint bilde som du vil henge opp på veggen? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet alle våre rammer som passer til bilder i størrelsen 40x50 cm. Disse fotorammene har et bildeforhold på 4:5 og kan brukes i både liggende og stående format. Det går dessuten an å plassere mange av dem både på veggen eller stående på for eksempel et bord, da de har både veggfeste og støttebein.

En fotoramme i størrelsen 50x40 cm er perfekt for deg som vil ha en middels stor ramme. Den er hverken for stor eller for liten, men akkurat passe. Denne typen ramme er perfekt til favorittbildene som man ønsker å ha i et litt større format. I vårt utvalg finner du en stor variasjon stiler, noe som gjør det lettere for deg å finne akkurat din favoritt!

Når det er tid for å kjøpe rammer, er ofte størrelsen viktig. Heldigvis tilbyr vi rammer i mange ulike størrelser. Her finner du blant annet størrelsen 40x50 cm, som er en virkelig god størrelse på en ramme. Det finnes også mindre og større varianter å velge mellom.

Det er alltid gøy når en ramme passer perfekt med det man ønsker å ramme inn! Enten det er rammer man har stående, eller rammer man ønsker å henge opp. I mange tilfeller kan man jo selv velge hvordan man vil ha rammen, ettersom det er mange muligheter både for oppheng og for å ha den stående. Med slike rammer kan man veksle litt og noen ganger ha rammen oppe på en vegg, og noen ganger ha den på en hylle eller liknende.

Mange ulike stiler under samme tak

Her hos oss finnes rammer i mange ulike stiler, noe som betyr at du som kunde kan velge fritt i et stort utvalg. Kanskje du for eksempel trenger mange rammer i størrelsen 40x50 cm? Da er det bare å klikke rundt på siden og velge de rammene du vil ha! Sørg for kjøpe litt forskjellige typer, da ulike bilder passer til ulike rammer.

Mange stiler under samme tak gjelder også for de som ønsker å kjøpe litt forskjellige rammer hos oss. Heldigvis er det ingen lov som sier at man nødvendigvis må ha rammer som passer sammen, eller hva? Det er også flott med forskjellige rammer ved siden av hverandre.

Tips og triks

Det er mye man kan gjøre for å dekorere hjemmet, og det er ikke bare rammer som kan gjøre et rom vakkert når det kommer til innredning. Man kan for eksempel også skifte ut et sengeteppe eller liknende, og vips så skapes en helt ny følelse!

Når det kommer til fotorammer, er det ikke bare rammen som bildene sitter i, som kan trenge å skiftes ut. Det kan også hende man ønsker å bytte ut enkelte bilder med nye. Selv om noen bilder, som fotografier, ofte blir værende på samme plass, kan posters og bilder gjerne byttes ut av og til. Man kan legge bort noen rammer eller innrammede bilder, samt henge opp nye motiver med helt nye rammer om man ønsker det!

Ting du må tenke på når du skal velge ramme

Hvis du har bestemt deg for en ramme i størrelse 40x50 cm, er det enda noen valg du må ta. Vil du ha en ramme med en smal eller bred profil? En ramme i 40x50 cm som er nøytral og som lar motivet ditt stå i fokus, eller kanskje en ramme som er iøynefallende og trekker blikkene til seg? Du bør også tenke på hvilket materiale du vil at bilderammen din skal være laget av: ekte tre, aluminium eller kompositt? Og hva slags bildeglass ønsker du på rammen din? Ekte glass, pleksiglass eller kanskje det populære refleksfrie glasset? Hvordan og hvor rammen skal plasseres, vil ofte avgjøre hva som egner seg best. Hvis du trenger råd, er det bare å kontakte oss, så hjelper vi deg!

Bilderammer i ulike design

Hvordan vet man hvilken 40x50 cm ramme som ser best ut til motivet? Det finnes egentlig ingen regler, bare smak og behag! Det avhenger litt av følelsen du ønsker å formidle med motivet – og i hjemmet ditt.

En treramme i 40x50 cm bidrar til en varm og naturlig følelse i hjemmet ditt. Trerammer er i tillegg tidløse og egner seg derfor både til moderne og klassiske interiør. Og selv innenfor kategorien rammer i 40x50 cm, er det mange forskjellige treslag og nyanser du kan velge mellom – inkludert furu, eik, valnøtt, teak, lønn og bjørk. Finn favoritten din blant våre trerammer på 40x50 cm!

Med en gullramme i 40x50 cm gir du motivet ditt en litt luksuriøs innramming, og gullrammer passer både til fargerike og svarthvite motiver. Gullrammer føles også tidløse ettersom de oppleves som svært trendy i et hjem med moderne interiør, men samtidig klassisk i et mer tradisjonelt hjem og interiør.

En hvit eller svart ramme i 40x50 cm er alltid et trygt valg. Disse rammene er allsidige ved at de er stilrene og nøytrale, og de passer derfor til alle slags motiver og interiør.

For deg som liker farge, har vi selvfølgelig også rammer i 40x50 cm i alle slags farger! Hva med en ramme i 40x50 cm som er gul, grønn, rød eller turkis? Eller stilige nyanser som kobber og bronse? Uansett hva du leter etter, er vi nesten sikre på at du vil finne din ramme på 40x50 cm her hos oss!