Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 13x18 cm

Er du ute etter en ramme i størrelsen 13x18 cm? Da har du kommet til riktig sted. Dette er en populær størrelse og vi har flere forskjellige varianter – så du kan garantert finne en som passer for dine behov.

Når du vet hvilken størrelse på fotorammen du vil ha er det bare å velge farge, materiale, type glass og om rammen skal være matt, blank eller høyblank. Tenk også på om du vil ha en ramme med myke eller skarpe linjer.

Man kan naturligvis bruke våre 13x18 cm rammer i liggende format, slik at du kan bruke dem til motiv med målene 18x13 cm.

246 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 246 produkter

Rammer 13x18 cm

Har du noen små, søte bilder som du vil ha flotte rammer til? Da bør du se på vårt utvalg av små rammer i størrelsen 13x18 cm! Man vil ofte ha en ramme som passer perfekt med størrelsen på fotografiet, bildet eller liknende som man skal ramme inn, og da er det jo heldig at det finnes et stort utvalg av størrelser her hos oss! Det er bare å se gjennom alle rammene, legge dem du liker oppi varekurven og shoppe!

En fotovegg, kanskje?

Et godt tips vi gjerne deler, er at man kan bruke de små rammene våre til fotografier. Tenk hvor koselig med en hel vegg hjemme som kun består av innrammede fotografier i størrelsen 13x18 cm av nære og kjære! Å henge opp mange fotografier i rammer ved siden av hverandre kan gjøre en vegg betydelig mer interessant enn bare ett eller to store bilder på veggen, tenk på det!

Man tenker ofte på å forandre litt i hjemmet, og flytter på litt pynt og andre ting når man dekorerer på nytt. Men man glemmer ofte at rammer også kan flyttes på under slike prosesser. Å forandre på en vegg kan virkelig live opp et rom, noe du sikkert kan huske hvis du minnes bildetapeten som var så populær før i tiden. Tenk å kunne lage sin egen fondvegg med egenprodusert kunst og vakre rammer fra oss i stedet for kun tapet. Lekkert!

Små fotorammer til store minner

Man trenger ikke å ha store bilder for å ha store minner. Men akkurat som det første ultralydbildet (som jo er i miniformat), finnes det mange vakre minner som er i mindre format. Det er utrolig pent med litt mindre bilder, som størrelsen 13x18, for det blir litt mer intimt på en eller annen måte, noe som aldri er feil. Det er spesielt koselig å ha mange små fine bilder av familie og venner, ettersom det er de som står en nærmest.

Hvis du føler for å henge opp større bilder med større bilderammer, er det naturligvis helt opp til deg. Dette er kun et lite tips, ettersom vi synes at det er fint å samle mange små bilder i små rammer på én og samme vegg. Hvis du vil blande inn større bilder med større rammer, eller kanskje bare kjøre på med store rammer, er naturligvis det også fint. Vi liker at alle er forskjellige!

Rammer med bildeforhold 3:4

Her har vi samlet alle våre rammer til bilder i størrelsen 13x18 cm. I vårt brede utvalg finner du alt fra det enkle og klassiske til det moderne og detaljrike. En ramme kan utgjøre en stor forskjell for både bilde og interiør. Et vakkert, innrammet bilde er dessuten den perfekte gaven til noen du er glad i. Ta en titt i vårt sortiment!

Leter du etter en vakker fotoramme med bildeforhold 3:4 som er litt større en standard? Da har du kommet til rett plass. I denne kategorien finner du et utmerket utvalg av rammer i størrelsen 13x18 cm. Disse rammene passer perfekt til de nye bildene som bare venter på å bli hengt på veggen. Takket være vårt brede sortiment kan du enkelt finne dine favoritter, uansett hva slags ramme du er ute etter. Vi har alt fra billige rammer til elegante rammer med karakter.

Rammene i denne kategorien kan brukes både liggende og stående da de passer bilder med mål 18x13 cm. Klikk på rammen for mer informasjon, slik som hvorvidt den har både veggfeste og støtteben. Se gjennom vårt sortiment, les mer om de du liker og finn din favoritt! Hos oss har alle muligheten til å finne en ramme som faller i smak.