Sker, vennligst vent...

Fotorammer - 50x70 cm
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 216 produkter
Viser 1 - 60 av 216 produkter

Rammer 50x70 cm

I stedet for tomme vegger uten innhold synes vi du burde skape noe fint med store, fine rammer i 50x70 cm med egne bilder eller ferdige postere. En flott bildevegg med 50x70 rammer med flotte bilder kan aldri bli feil, hverken i stua eller på soverommet. Foruten flotte rammer har vi også et stort sortiment med passende postere, og vi hjelper deg selvfølgelig også med å lage passende forstørrelser av dine fineste bilder. 

Her har vi samlet alle våre fotorammer som passer til bilder som måler 50x70 cm. Vi har et stort utvalg av rammer i mange ulike modeller og farger. Leter du etter en flott stilren ramme til familiebildet eller en romantisk fotoramme til bryllupsbildet? Hos oss finner du alt! Ta en titt i sortimentet nedenfor og finn det du leter etter.

Her finner du vakre rektangulære fotorammer som passer bilder i størrelsen 50x70 cm. Disse rammene kan brukes til både liggende og stående format, noe som gir deg muligheten til å bruke dem til både vertikale og horisontale bilder. Bildeforholdet på disse rammene er 7:10. For å få informasjon om en spesifikk rammes egenskaper trenger du bare å klikke på den. Da ser du om den har et veggfeste så den kan henges opp på veggen eller et støttebein så den kan plasseres på en skjenk eller en hylle.

Våre rammer i bildestørrelsen 70x50 cm finnes i flere ulike stiler. Vi tilbyr en herlig variasjon i alt fra farger til rammebredde. Større fotorammer som de du finner i denne kategorien passer perfekt i kombinasjon med en fin passepartout, som du også finner hos oss. Sjekk ut vårt utvalg så skal du nok se at du finner det du leter etter! Vi har noe for enhver smak.