Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Svarte rammer

Vi har et bredt utvalg av svarte rammer. En svart ramme er et godt valg når du ikke vil at rammen skal skille seg altfor mye ut sammenlignet med motivet.

1137 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 1137 produkter

3 ulike måter å bruke en svart ramme

Her finner du alle våre stilfulle rammer i svart! Svarte rammer er svært enkle å matche med forskjellige farger på motiv og øvrig innredning. Hvilken følelse du vil ha i rommet avgjøres derfor av designet på rammen. I vårt store utvalg finnes alle mulige varianter, og du kan være sikker på at du finner dem som passer akkurat ditt hjem.

Velg en enkel ramme for en stilsikker innredning, en prangende for ekstra luksus, eller en collagetype der du kan samle fine bilder som følger samme tema. Våre svarte rammer finnes i materialene aluminium, glass, kompositt, kunstlær, metall og tre.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.

Når du har bestemt deg for å ramme inn bildene dine i svarte rammer, har du også bestemt deg for et sikkert kort når det kommer til innredning. Svarte interiørdetaljer fungerer overalt og kan matches med de aller fleste farger. I tillegg til å ramme inn et foto eller en plansje, finnes det en mengde kreative måter å bruke svarte rammer på. Her kommer tre enkle varianter:

Svart/hvite bildevegger: Skap en spennende gruppering på veggen med svart/hvite foto som du blander med posters med grafiske mønster eller tankevekkende sitater. Ram dem inn med svarte rammer fra den samme serien. For et ekstra livlig uttrykk kan du variere størrelsen og formen på rammene

Kontrastfulle titteskap: La et par søte, knallrøde barnesko, en samling glorete retrobokser eller farmors herlige mønstrete kaffekopper pryde veggen når du setter dem i en svart boksramme. De klare fargene skaper en fin kontrast mot den svarte rammen samtidig som de tiltrekker seg oppmerksomhet.

Lekre smykkebilder: Slå to fluer i en smekk ved å henge smykkene dine på veggen. Plukk ut glasset av en svart ramme, kle pappskiven i et nøytralt stoff og avslutt med å feste en samling snorer eller kroker som du etterpå henger dine fineste smykker på. Velg sølvsmykker som gjør seg fint sammen med svart, eller gå for de mest fargeglade du eier for en fargesprakende veggdekorasjon. Bildet blir ekstra spennende hvis du velger en ramme med et noe utstikkende design. Praktisk og pent!