Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 21x29,7 cm (A4)

Her finner du alle rammer som passer i A4 format (21x29,7 cm).

173 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 173 produkter

A4 rammer (21x29,7 cm)

Fin bildevegg med gullfargede rammer i flere ulike størrelser bla. A4Om det er ett mål på rammer, posters og liknende som vi kjenner godt til, så er det 21x29,7 cm (A4). Eller hva sier dere? Hvor mange notatbøker, utskrifter, skolepapirer og annet har man ikke hatt i årenes løp som var nettopp i målene 21x29,7 cm (A4)? Svaret på det er: utrolig mange!

Rammer i denne størrelsen er perfekt, ettersom man ofte mottar diplomer, sertifikater med mer i denne størrelsen. Det er naturligvis også mye annet som kommer i denne størrelsen, og dermed har man mye som kommer til å passe i disse rammene!

Her finner du alle våre rammer som passer bilder i A4-format, det vil si bilder med mål 21x29,7 cm. Disse rammene passer perfekt til både diplomer, vitnemål eller fotografier av ulike slag. Med en ramme beskytter du diplomer og vitnemål mot smuss og skader. Bla deg nedover og finn den rette rammen for deg i vårt sortiment!

I denne kategorien finner du rammer med målene 21x29,7 cm, det vil si rammer til bilder i A4-format. Disse rammene er perfekte for deg som for eksempel vil ramme inn et diplom. Rammene kan selvsagt også brukes til fotoer. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av rammer i flere ulike stiler, og vi håper det letter din søken etter en ramme som passer ditt behov.

En rektangulær ramme, som våre rammer med målene 29,7x21 cm, kan brukes i både stående og liggende format. En annen fordel med rammene i denne kategorien er at mange av dem har både støtteben og veggfeste. For mer informasjon om en spesifikk ramme kan du bare klikke deg inn på den. Ta deg tid til å bla deg gjennom vårt sortiment og sammenlikne ulike rammer. Du skal se du vil finne noe du liker!

Ramme etter motiv

Det er ikke så merkelig at mange vil ha rammer til sine favorittbilder og -motiver. Ikke bare er det pent å ramme inn bilder, men det er også en smart måte å beskytte bildene mot sollys, støv og liknende på.

Hvis man har et motiv hjemme som man liker svært godt, da bør man ta ekstra godt vare på dette motivet med en ramme som passer perfekt. Det er det ingen tvil om! Det er ikke vanskelig å finne det man søker her hos oss, enten det er rammer i størrelsen 21x29,7 cm (A4), eller om man søker passende rammer i andre størrelser.

A4 er også den mest populære rammestørrelsen til diplomer, som nesten alltid printes i A4-format. Til diplomer pleier vi å anbefale enkle svarte eller gullfargede rammer.

Skap et vakkert hjem

Rammer og bilder av ulike slag gjør et hjem koseligere og vakrere. Det går an å live opp et rom raskt med bare et par lekre rammer med de rette bildene i, og veggen blir dermed mer synlig. En vegg skal jo være så mye mer enn bare en vegg. Hvis det er noe som kan bidra til at en vegg blir en del av innredningen, så er det vakre rammer, bilder og annet som man henger opp.

Man skal ikke være så engstelig når det kommer til innredning av hjemmet. I stedet bør man bare følge hjertet sitt. Det blir kanskje ikke like glamorøst og trendy som i ukebladene, men med familiefotografier og andre minner i hjemmet er det koselig om man bare tør å slå seg litt løs.

Bland klassisk og moderne

En stil som fungerer for mange, er når man blander klassisk og gammelt med nytt og moderne. Det blir utrolig vakkert med en ramme som er svært retro ved siden av en meget moderne ramme. To rammer i ulike stilarter bringer frem det beste i hverandre og gir en koselig og lekker følelse til innredningen!