Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 21x29,7 cm (A4)

Her finner du alle rammer som passer i A4 format (21x29,7 cm).Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 170 produkter
 

A4 rammer

Her finner du alle våre rammer som passer bilder i A4-format, det vil si bilder med mål 21x29,7 cm. Disse rammene passer perfekt til både diplomer, vitnemål eller fotografier av ulike slag. Med en ramme beskytter du diplomer og vitnemål mot smuss og skader. Bla deg nedover og finn den rette rammen for deg i vårt sortiment!

I denne kategorien finner du rammer med målene 21x29,7 cm, det vil si rammer til bilder i A4-format. Disse rammene er perfekte for deg som for eksempel vil ramme inn et diplom. Rammene kan selvsagt også brukes til fotoer. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av rammer i flere ulike stiler, og vi håper det letter din søken etter en ramme som passer ditt behov.

En rektangulær ramme, som våre rammer med målene 29,7x21 cm, kan brukes i både stående og liggende format. En annen fordel med rammene i denne kategorien er at mange av dem har både støtteben og veggfeste. For mer informasjon om en spesifikk ramme kan du bare klikke deg inn på den. Ta deg tid til å bla deg gjennom vårt sortiment og sammenlikne ulike rammer. Du skal se du vil finne noe du liker!