Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 40x60 cm

Uansett om du leter etter en fin 40x60 cm sølvramme eller en smal treramme i svart har vi alltid noe som passer. Ta en titt og finn din favoritt.

111 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 111 produkter
 

Rammer 40x60 cm

Ramme 40x60 cmI denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40x60 cm. Disse rammene har størrelsesforholdet 2:3, og kan anvendes både liggende og stående. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder. En større ramme som de du finner i denne kategorien passer utmerket for bilder fra spesielle anledninger som bryllup og ferier.

Å finne rammer i 40x60 cm er ikke alltid det enkleste. Det synes vi hos BGA er underlig, siden formatet er perfekt til store bilder i det klassiske 2:3-formatet. En vakker bildeserie fra bryllupet eller et bilde av barna gjør seg perfekt i 40x60 cm. Formatet er ypperlig for å lage en nydelig bildevegg som du gjerne vil vise frem for andre, og som du samtidig kan bruke til å gjenoppleve de herlige minnene dine.

Vi har 40x60 rammer i alle materialer

Våre 40x60 cm rammer fås i alle mulige materialer, fra slitesterke aluminiumrammer og smarte komposittrammer til trerammer med både vanlig og uknuselig pleksiglass. Rammene leveres naturligvis med beslag for enkel veggmontering, og de kan henges opp både horisontalt eller vertikalt for å kunne tilpasses dine bilder. Hvis du vil ha muligheten til å kunne være kreativ og blande forskjellige størrelser, er det et smart alternativ å komplettere med bildehyller.

Det er ikke alltid lett å velge riktig ramme til riktig motiv. Noen ganger kan valget være helt opplagt, og man vet nøyaktig hva man ser etter. Andre ganger kan det være vanskeligere, spesielt hvis man skal blande mange ulike motiver. To klassiske valg som aldri slår feil, er smale rammer i svart eller gull. Fordelen med svarte rammer er at de er diskré, og at fokus alltid havner på motivet. Gullrammer gir derimot innrammingen et mer eksklusivt uttrykk og sørger for at veggene dine føles ekstra luksuriøse. Kompletter gjerne med passepartout for å gi motivet ditt et virkelig innrammet preg.

Glem ikke veggbeslag

Ikke glem å komplettere de nye rammene dine med passende plugger og skruer, slik at du raskt og enkelt kan montere de nye fine rammene dine. Foruten vanlige monteringsbeslag har vi også smarte veggbeslag med borrelåsmontering som er noen av våre personlige favoritter. Med våre veggbeslag fra 3M slipper du problemer med skruer og drill. Ulempen med beslag er at det krever en litt bredere ramme for at borrelåsen skal få plass på baksiden av rammen. Mer informasjon om produktet finner du her.

Er det vanskelig å finne det du leter etter? Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, der våre dyktige medhjelpere gjerne hjelper deg med å finne det du leter etter!