Sker, vennligst vent...

Fotorammer - 40x60 cm
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 114 produkter
Viser 1 - 60 av 114 produkter

Rammer 40x60 cm

Her finner du alle våre fotorammer som passer perfekt for bilder i størrelsen 40x60 cm. Hos oss finner du både rammer som kan henges opp på veggen, eller settes for eksempel på et bord. Uansett om du leter etter en ramme til et horisontalt eller vertikalt fotografi, så finner du det hos oss. Scroll ned og finn din fotoramme hos oss!

I denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40x60 cm. Disse rammene har størrelsesforholdet 2:3, og kan anvendes både liggende og stående. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder. En større ramme som de du finner i denne kategorien passer utmerket for bilder fra spesielle anledninger som bryllup og ferier.

Uansett om du er ute etter en enkel, diskret ramme eller en mer detaljert, fargerik ramme, så finner du den hos oss. Vi har noe for enhver smak, og vi garanterer at du i vårt sortiment vil finne en ramme som passer perfekt hjemme hos deg. Mange av våre rammer i størrelsen 60x40 cm har både veggfeste og støtte, og kan derfor både henge på veggen eller settes på et bord eller en skjenk. Ta en titt i vårt utvalg over, og finn din favoritt allerede i dag!