Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 30x40 cm

Her finner du vårt store utvalg rammer som passer motiv i 30x40 cm. Bruk knappene nedenfor for å filtrere og finne nettopp den rammen du ønsker.

230 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 230 produkter

Rammer 30x40 cm

Ramme 30x40 cmVi har allefavorittmotivene som man gjerne vil ha en ramme til, uansett om det er store eller små bilder. Når man har funnet den riktige rammenpå 30x40 cm til det rette motivet blir det som et lykkelig ekteskap. Hva mener vi med det? Jo, at dette gjør at to deler blir til en mye mer velfungerende enhet når man kombinerer dem. Ganske romantisk, eller hva?

Innredning handler mye om å sette sammen flere ulike ting til en god enhet. Den gleden man føler når man har truffet rett med ulike interiørdetaljer er fantastisk, det vet alle som noen gang har lykkes med dette! Uansett om det handler om å sette sammen rammer som er 30x40 cm med motiver i passende størrelse, om å kombinere gardiner med stoff eller noe annet vil lykken man føler når det fungerer være komplett.

Både fargen, stilen og størrelsen på ulike ting er viktig når de skal kombineres til en enhet som skal passe med innredningen. En slik ting er rammer på 30x40 cm, som er en svært god størrelse som passer i alle hjemmets rom. Man kan også putte favorittmotivet sitt i en ramme som er 30x40 cm, og deretter er det bare å sette den opp eller henge denpå veggen!

Med en rammepå 30x40 cm er det ekstra gøy å finne fine motiver, siden det er en praktisk størrelse som mange motiver kan passe i. Hvis man har et motiv som er større enn det som passer til en ramme 30x40 cm,kan man for eksempel brette inn kantene litt – for det blir finere enn å bruke en ramme som er for stor. Man kan selvfølgelig gjøre dette også, hvis det ikke går på noen annen måte. Man kan for eksempel sette et fint papir eller liknende bak bildet for å få det til å se bra ut. Man kan med andre ord få alle motiver til å fungere i rammer som er 30x40 cm!

Finn den riktig fotorammen

Det er ikke alltid lett å finne den riktige fotorammen til posters og bilder. Her har vi samlet 30x40 cm rammene (og passende oppheng for posters) som vi synes er de fineste, og som vi tror kommer til å passe utmerket hjemme hos deg. Uansett om du ser etter en enkel treramme eller en tynn, svart komposittramme, har vi mange flotte alternativer. Vi har naturligvis ikke alt, men du finner både vakre trerammer og mer profilerte gull- og sølvrammer hos oss. Et godt alternativ til deg som ønsker noe unikt, er å kjøpe en av våre ubehandlede trerammer. Disse kan du male i farger du selv ønsker. Det er bare å la fantasien flyte fritt og skape noe unikt til til deg selv!

Vår aller mest vanlige rammestørrelse

Uten å overdrive tør vi påstå at 30x40 cm er en av de vanligste rammestørrelsene som finnes på veggene i ulike hjem. Perfekt både når du skal innrede med kule posters på en bildevegg i kombinasjon med store rammer, eller til fine bilder av barna og kjæledyrene dine. Det er viktig at størrelsen vi angir, er mål på det bildet som passer i rammen uten passepartout, og ikke rammens yttermål som vanligvis er et par cm større.

Alle fotorammene du finner hos oss, kan brukes både liggende og stående, og de har alltid beslag til veggmontering inkludert. Hvis du ønsker at bildene dine skal holde lenge, anbefaler vi at du kompletterer rammen din med et syrefritt innleggspapir og for å ikke skade veggene dine anbefaler vi vår praktiske Frame Bumpers som beskytter veggene dine mot stygge merker.

30x40 cm – Perfekt størrelse til postere

Siden vi selger postere i ulike størrelse, blant annet i størrelsen 30x40 cm, finnes det alltid et fint motiv å sette inn i rammene du finner her hos oss! Du kan enkelt kjøpe både postere og rammer som er 30x40 cm her, og kombinere dem så snart du får dem levert!

Her har vi samlet alle våre rammer som passer til bilder i størrelsen 30x40 cm. Hos oss finner du rammer i flere farger og modeller. Uansett om du leter etter en dekorativ ramme til å gi bort, eller en elegant ramme til ditt eget hjem er sjansen stor for at du finner den hos oss. Ta deg en titt i vårt sortiment og finn noe for deg.

Disse rammene er rektangulære og har et bildeforhold på 3:4. De passer dermed til bruk i både stående og liggende format, hvilket passer utmerket for deg som vil lage din egen fotovegg med bilder i ulike format. I vårt sortiment finner du flere rammer i mange forskjellige stiler, men mange av dem kan fint matches med hverandre.

Er du ute etter en ramme til et bilde med målene 40x30 cm, bør du ta en titt i vårt utvalg. Hos oss kan alle finne noe de liker. Vi har de perfekte rammene for alle typer hjem til overkommelige priser. Hvorvidt du vil ha en diskret, ensfarget ramme eller en eksklusiv, fargesprakende en, så finner du den hos oss.

Vår kundeservice er alltid klar med telefon, chat og e-mail dersom du synes det er vanskelig å finne det du leter etter.