Fotokunst

(610)

Liker du kunstposters? Er du fascinert av fotokunst? Er du fan av litt arty stil når det gjelder interiør? Da skal du ta en titt lenger ned – utvalget vårt av kunstposters er nemlig stort. Vi har alt fra flotte og stilrene prints med enkle svart/hvite motiv til spjåkete og kitschy motiv i pastellfarger.

Hvorfor ikke blande flere plakater på en og samme vegg? Du kan blande fritt, eller så kan du ha bare svart/hvitt, eller bare fargerikt. Velg selv hvordan du vil framheve trykkene du faller for – pent blir det uansett.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 610 produkter
  Viser 1 - 100 av 610 produkter

  Trendy fotokunst

  Liker du det litt kunstneriske? Synes du det er mye morsommere med denne typen plakater? Vi har et godt utvalg av trendy fotokunst med mer, så dersom det kun er kunstplakater du ser etter, trenger du ikke å lete lenger!

  Vi har naturligvis både svarte og hvite, med gulldetaljer, fargerike, retro, moderne og så videre. Uansett hvilken kul fotokunst og hvilke trendy posters du vil ha, så kommer du til å finne det her!

  Fotografiske posters og plakater for alle rom!

  Vi liker å kunne tilby mange forskjellige alternativer, noe du allerede vet dersom du har sett på utvalget vårt. Her har du mulighet til litt av hvert, noe som betyr at det finnes noe for enhver smak! Det at alle kan finne en plakat som er akkurat det man er ute etter, gjør at det blir ekstra kult. Vi kan dessuten garantere at du ikke bare vil finne en plakat som du kommer til å like, men mange forskjellige plakater!

  Avhengig av størrelsen på hjemmet ditt, er det mange forskjellige steder der du kan henge opp plakater, noe som sier seg selv. Dersom du har mange rom med mange vegger å dekorere med vakre motiver, har du kommet til riktig sted. For hvis det er en butikk som kan hjelpe deg med å fylle opp veggene i et hjem, så er det oss!

  Velg ut ulike plakater til ulike rom, og du kommer raskt til å se at utvalget vårt passer til alle typer rom og innredning. Du kan med andre ord fylle hjemmet ditt med 100 % av våre lekre prints, og det er så utrolig kult for oss å kunne få tilby deg dette!

  Lekkert og rimelig i én pakke!

  Hvis det er noe vi synes er ekstra kult å fortelle om, så er det at vi har superfine plakater med trendy fotokunst, blomster, naturbilder portretter og annet til meget gode priser. Kombinasjonen rimelig, lekkert og god kvalitet er det beste som finnes, uansett hva det handler om. Synes du ikke? Det gjør i alle fall vi!

  At vi kan tilby alt dette i en og samme pakke er en stor glede for oss, og du vil uten tvil finne det du leter etter i sortimentet vårt. Hvis du ønsker mange forskjellige plakater, bør du huske at det er fint å blande ulike størrelser. Det blir utrolig pent med forskjellige størrelser på en og samme vegg, så du trenger nødvendigvis ikke å ha samme størrelse!

  At plakater kan dekorere så vakkert i et hjem, er egentlig fantastisk. Det er supert at man ikke trenger å gjøre mer enn å kjøpe noen plakater, rammer eller planter for at hjemmet skal føles unikt. Dermed kan alle fornye hjemmet på en tilfredsstillende måte, uansett økonomi. Helt perfekt!

  Vil du ha en bildevegg?

  Hvis du er på hugget for en bildevegg hjemme, er du neppe alene om det! Det veldig mange som er hektet på nettopp denne trenden, og det er jo overhodet ikke rart. Bildevegger er bare rett og slett superfint, og det som er så kult med det, er at man kan ha en i alle typer hjem. Bildeveggger passer overalt, til og med i en liten leilighet!

  Hvis du ikke helt vet hvordan du vil gjøre det med plasseringen av plakater, er en bildevegg et meget godt alternativ. Det er ofte på den måten man kan finne fine plakater, rammer og andre innredningsdetaljer som man ikke er helt sikker på hvor man skal plassere. Kjenner du deg igjen? Trodde vel det!

  Selv om man ikke vet helt nøyaktig hvor man skal plassere en fin plakat eller liknende som man finner hos oss, så er det bare å kjøpe den man liker, ikke sant? Vi har en superb løsning når det kommer til plassering av nettopp plakater! Det eneste du trenger å gjøre, er å lage en bildevegg, og dermed er det klart!

  Man må ikke matche alt hele tiden!

  Dette er en sannhet som gjelder for noen av oss, mens mange andre ikke synes det er pent hvis ting ikke matcher. Avhengig av hva man selv liker, så er det mer eller mindre sannsynlig at man kommer til å matche plakater og annen innredning. For dere som synes det virker spennende, men ikke har våget å gjøre noe utenfor tankesettet om at alt skal matche, har vi en gledelig nyhet – det blir superfint med litt av hvert ved siden av hverandre. Det er bare å våge!

  Når du ser på den trendy fotokunsten som vi selger her, så synes du kanskje ikke at det passer helt med resten av innredningen din? Så gjør plass til det! Det er bare å tenke ett skritt lenger og la saker og ting finne sin felles plass på veggen! Det man tror ikke kommer til å fungere ved siden av hverandre, kan vise seg å passe helt utmerket!

  Tenk hvor fint og kult det blir på veggen men mange forskjellige plakater! Du kommer til å se det så fort du kjøper et par nye for å teste hvor fin og kul nettopp din vegg kan bli!

  En ramme er ikke alltid nødvendig

  Når man finner riktig plakat, føler man øyeblikkelig om man vil ha en ramme eller ikke. Det er langt fra alle ganger man ønsker en ramme, selv om det naturligvis alltid er utrolig pent! Her hos oss kan du kjøpe både rammer og plakater om du vil, men tenk gjerne utenfor boksen og heng opp noen posters uten ramme. Det blir veldig kult på veggen!

  Det som skjer når man henger opp en plakat uten rammer, er at motivet får mer plass, og det er jo ikke feil! Vårt tips er at du hopper over rammen en gang i blant og gir litt mer liv til plakatene dine! Prøv, så får du se hvor stilig det er!

  Prøv ulike plasseringer

  Du må gjerne tenke litt utenfor boksen. Bare fordi det er en plakat, betyr ikke det at du må henge den opp. En bildelist der du stiller ut et eller flere bilder kan være like riktig. Likeledes dersom du velger å sette opp plakaten på en benk eller en hylle. Dersom du vil gjøre noe skikkelig spenstig i innredningen lager du en hel bildevegg med masse plakater, enten i symmetriske mønstre eller i en eneste røre. Tips! Før du spikrer opp bildene kan du legge dem utover på gulvet og teste ut ulike plasseringsalternativer for å finne favoritten din.

  Utvalget i sortimentet vårt med plakater og bilder med kunstmotiv er plukket ut og tilpasset slik at du skal kunne finne flere ulike motiver som passer godt sammen. Dette gjør at du kan skape en stilfull helhet, og, om du vil, ha flere produkter som passer sammen i et rom eller på en bildevegg. Farger, mønstre og utførelser har i flere av produktene våre en gjennomtenkt rød tråd for deg som ønsker å mikse og matche for å få en innredning i harmoni. Produktene kan kjøpes i ulike størrelser, og selvsagt har vi rammer og passepartouter som passer utmerket både når det er snakk om størrelse og design. Vi er overbevist om at du vil finne lidenskap, glede og inspirasjon i sortimentet vårt av kunstneriske bilder og plakater - akkurat som vi har gjort!

  Har du spørsmål om noen av våre kunstposters? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.