House Doctor

House Doctor er et dansk merke med stort fokus på moderne design. Merkets estetikk er forankret i den skandinaviske designtradisjonen med et industrielt preg og et snev av inspirasjon fra hele verden. Velkommen til å la deg inspirere av produkter i nyskapende design som passer inn i ethvert hjem!

House Doctor - Dansk merke med nøye utvalgte produkter

House Doctor ble grunnlagt av de tre søsknene Rikke, Gitte og Klaus i 2001. De kreative søsknene deler alle en sterk lidenskap for interiør og en tro på at stilig interiørdesign skaper en større lidenskap for livet. House Doctors ønske er å inspirere og hjelpe mennesker med å skape sitt eget unike rom ved å bringe sammen balanse, enkelhet og autentisitet i hjemmet. I dag er House Doctor en av Danmarks mest populære produsenter av interiørdesign. Deres visjon er å gjøre folk i stand til enkelt å skape koselige og personlige hjem. Merkets estetikk er forankret i den skandinaviske designtradisjonen og deres design er i en industriell ånd med et snev av inspirasjon fra hele verden. Merkets produktkolleksjoner er nøye utvalgt og består av unike objekter som lar deg enkelt skape din egen individuelle og personlige stil..

House Doctor designer de fleste av produktene sine selv og produsentene velges ut med stor omhu. Dette for å kunne garantere høykvalitetsprodukter. Noen av produktene er også håndlagde. Håndlagde produkter tar ofte lengre tid å lage og krever mer sofistikering, noe som bidrar til produkter i finere kvalitet. Gjennom alle aspekter av skapelsen er det visjonen om at detaljer betyr noe og at hvert produkt i hjemmet ditt skal gjøre det samme. House Doctors produkter er mer enn bare en vakker detalj – de er med på å skape en følelse i hjemmet ditt.

En del av Society of Lifestyle

Gjennom årene har selskapet utviklet seg mye. I 2019 ble House Doctor en del av Society of Lifestyle og ble et av deres fire merker sammen med Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. De fire merkene har alle forskjellige sortimenter, men utfyller hverandre på en inspirerende måte og fortsetter å utvikle seg hele tiden.

Bærekraftige produkter i innovativ design

Et positivt aspekt er at du tar et bærekraftig valg når du kjøper et produkt fra House Doctor. Society of Lifestyle jobber mye med bærekraftsspørsmål og det er viktig for dem å støtte ulike miljøprosjekter. For eksempel jobber de med organisasjonen «Grow for it» som jobber for å motvirke global oppvarming gjennom treplanting og de støtter prosjektet «Kenya Book Box» som støtter barn i Kenya under skolegangen med bøker og skoleutstyr.

House Doctors designere har et kreativt tankesett hvor inspirasjon hentes fra både hverdagen og menneskene de møter, samt reiser og ulike kulturer som bidrar til deres design. Inspirasjon hentes fra alt rundt dem. House Doctor er drevet av ønsket om å være i forkant når det kommer til interiørdesign og det er nesten alltid noe nytt å oppdage fra dem.

Moderne og ikoniske speil

House Doctor er kjent for sine ikoniske speil. Kanskje du er på jakt etter et rundt speil med en antikk messingfarget ramme? Eller et avlangt speil med ramme laget av resirkulert tre? Kanskje et industrispeil med svart kant eller et klassisk ovalt speil? Hos oss finner du flere av House Doctors populære og moderne speil. Velkommen til å sjekke ut utvalget vårt og la deg inspirere av trendy kolleksjoner som gjenspeiler din interiørstil!