• Tidløs rundt speil uten ramme
  • Integrert LED belysning
  • Tidløs svensk design fra KAILA

KAILA Speil LED 70 cm Ø

  • Tidløs rundt speil uten ramme
  • Integrert LED belysning
  • Tidløs svensk design fra KAILA
2499 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1910
Type speil
Veggspeil
Speilmål
70 cm Ø
Størrelse
70 cm Ø
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Watt
26
Godkjent for bad
Ja
Vekt
8000 g

Dette er et klassisk baderomsspeil i rund form i svensk design fra KAILA. Badespeilet har integrert dimbar LED-belysning rundt som lyser opp bak og gir et fint varmt hvitt lys fremover i 3000K. Belysningen slås på ved å trykke på den vanntette berøringsknappen på skjermen, og du kan enkelt justere lysstyrken på belysningen ved å holde knappen i noen sekunder. LED er en energieffektiv lyskilde som gir jevnt og naturlig lys.

Speilet er godkjent for bad, men det tidløse og elegante designet ser også bra ut på andre vegger i hjemmet. Speilet måler 70 cm i diameter, er bare 3 cm dypt og har veggfester.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

KAILA er et nytt svensk merke som investerer i stilige interiørdetaljer til rimelige priser i stilig svensk design for det moderne hjemmet.

Varenummer:
51047739

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.