• Funksjonelt speil i badet i rektangulær form
  • Integrert dimbar LED belysning rundt kanten
  • Elegant svensk design fra KAILA

KAILA Speil Rectangle II LED 60x80 cm

  • Funksjonelt speil i badet i rektangulær form
  • Integrert dimbar LED belysning rundt kanten
  • Elegant svensk design fra KAILA
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2415
Speilmål
60x80 cm
Størrelse
60x80 cm
Opphengning 
Stående og liggende
Veggfeste
Ja
Yttermål
60x80 cm
Godkjent for bad
Ja
Vekt
7700 g

Dette er en elegant baderomsspeil i rektangulær form fra det svenske varemerket KAILA. Speilet her integrert LED belysning som går langs kanten. Lyset gir et behagelig hvitt lys i 3000k. Den er også dimbar og styres med en vanntett touch-knapp. Belysningen justeres enkelt ved å holde fingeren på touch-knapen så kan du dimme til den lysstyrken som ønskes. Dette speilet husker den siste lysinstillingen til neste gang du slår den på.

Den tidløse baderomsspeilet er bare 3 cm dyp og har målene 60x80 cm. Speilet har veggfester og kan monteres både horisontalt og vertikal. Speilet er godkjent for bad men passer også bra oms sminkespeil.

Speilet kommer fra KAILA – et nytt svensk varemerke med fokus på stilrent design og kvalitet. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne twist. KAILA tilbyr lekre innredningsdetaljer til rimelige priser til det moderne hjemmet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044816

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.