Din guide til den perfekte passepartoutfargen

I en verden der detaljer er viktige, kan vi hos BGA stolt presentere vår nøye utvalgte kolleksjon av passepartouter i ikke mindre enn syv forskjellige hvite fargenyanser.
Hver fargenyanse er unik, skapt for å komplettere og framheve kunstverkene de omgir. Fra blendende Superhvit til den myke og innbydende Creme - vår kolleksjon tilbyr noe for enhver kunstner, samler og interiørelsker.

La oss ta en nærmere titt på de syv hvite fargenyansene som definerer kolleksjonen vår.

Superhvit: Renhet og Klarhet
I spissen for samlingen vår står Superhvit, den reneste og klareste hvite nyansen vi tilbyr. Denne nyansen er for deg som vil ha maksimal lysstyrke, og vil at kunstverket ditt virkelig skal poppe mot veggen. Superhvit er ideelt til moderne rom der en ønsker en skarp kontrast.

Hvit Standard: Den Universelle Favoritten
Hvit Standard er ryggraden i passepartout-kolleksjonen vår. En balansert og nøytral hvit farge som passer til nesten alt. Den er perfekt for de som ønsker en klassisk innramming uten å ta noen sjanser. Det er en fargenyanse som aldri blir umoderne.

Kritthvit: For En Touch av Varme
Kritthvit skiller seg fra Superhvit ved å tilby en touch av varme, noe som gjør den ideell til verk som inneholder myke toner, eller naturlige elementer. Denne nyansen er som skapt til å framheve detaljene i et kunstverk, uten å overvelde betrakteren.

Canson Hvit: Et Mesterverk i Hvitt
Canson Hvit er en hyllest til håndverket bak perfeksjonen i en hvit nyanse. Denne nyansen speiler lyset med en unik mykhet som gir liv til alle detaljene i kunstverket. Uansett om det handler om fotokunst eller abstrakte malerier, skaper Canson Hvit en bakgrunn som er like tålmodig som den er oppmerksom.

Offwhite: Diskré Eleganse
Offwhite tilbyr en anelse farge, noe som gir en mykere effekt sammenlignet med de sterkere hvite fargenyansene. Denne nyansen er perfekt til vintage- eller retroinnramming, og gir en følelse av eleganse og tidløshet.

Antique White: En Nostalgisk Nyanse
Antique White tar oss tilbake i tiden med sin nostalgiske sjarm. Den har en lett antikk fargetone som er perfekt til historiske dokumenter, fotografier, eller kunstverk der det ønskes en mer tradisjonell innramming.

Creme: Varme og Mykhet
Creme er den mest fargemettede av våre hvite nyanser, og tilbyr en varm, myk bakgrunn som er ideell til kunstverk med varme farger eller gullrammer. Denne nyansen er det perfekte komplementet til et mer klassisk innredet rom.

Vår samling av passepartouter i forskjellige hvite nyanser er skapt med stor omsorg og presisjon for å kunne tilby noe for enhver smak og ethvert behov. Enten du er ute etter noe som lyser opp rommet ditt med sin klarhet, eller ser etter en mer tilbakeholden eleganse, har vi det perfekte alternativet for deg.
Vi hos BGA forstår viktigheten av detaljer, og streber etter å gi kunstverket ditt den innrammingen det fortjener.

 

Klikk her for å komme til din favorittnyanse:
Superhvit   Hvit Standard   Kritthvit   Canson Hvit   Offwhite   Antique White   Creme