La deg inspirere av runde speil!

Runde speil har for lenge siden flyttet ut av baderommet og inn i alle hjemmets rom. I dag ser vi runde speil i både soverom og stuer, i gangen eller i spisestuen. Og det er virkelig noe spesielt med runde speil. Mykheten og elegansen. For ikke å snakke om de magiske egenskapene som speil generelt – og kanskje runde speil spesielt – besitter. Speil skaper rom og lys, og de kan speile både deg og personligheten din. Her får du litt herlig inspirasjon til bruk av runde speil!

Det originale runde speilet

Det finnes runde speil med lekre detaljer som for eksempel en messingring å henge det i, eller med et dekorativt bånd i kunstskinn. Detaljer som er nøkterne og stilrene, men som fortsatt skiller seg ut.

Runde speil – gullspeil – svart speil

Det stilrene runde speilet

Runde speil med et stilrent og enkelt design er like moderne som de er tidløse. Et bombesikkert kort uansett hjemmeinnredning – trendy eller tradisjonelt. Tynne speil uten ramme eller speil med en fasettslipt kant er to eksempler på elegante og stilrene speil.

Runde speil – lys innredning

Det naturnære runde speilet

Interiørdetaljer i naturmaterialer bidrar til en varm og harmonisk følelse hjemme. Runde speil med ramme i bambus eller massivt tre er to eksempler på naturnære speil du gjerne kan ønske velkommen i hjemmet ditt.

Runde speil – trespeil – eikespeil

Det tonede runde speilet

Runde speil med tonet glass er veldig trendy – og virkelig flotte! Disse speilene utgjør en iøynefallende og stilfull interiørdetalj i hjemmet ditt. Velg en tone som harmoniserer med annen innredning, eller som skaper en interessant kontrast i rommet. Stilren grå eller elegant roségull er bare to eksempler på alle speilglasstonene som finnes i dag.

Tonede speil – runde speil

Det runde speilet med mye karakter

Jo, det finnes faktisk runde speil med nesten like mye karakter som deg! Speil som – uansett størrelse – tar plass og tiltrekker seg blikk. Disse kan være veldig dekorative, spesielt dersom du finner den perfekte veggen til dem.

Unike speil – runde speil – solspeil

Det runde bordspeilet

Sist, men ikke minst vil vi også løfte frem det runde bordspeilet! Bordspeil er veldig praktiske, ettersom de enkelt kan plasseres og flyttes rundt til steder der du tilfeldigvis kan trenge et speil. For ikke å snakke om hvor flotte de kan være!

Bordspeil – speil soverom

Se hele utvalget vårt av runde speil her!