Lag dynamikk med en asymerisk speil

Noe som er veldig blitt trendy, og som vi har sett i flere hjem den seneste tiden er asymetriske speil. I tillegg til de mange funksjonene som et speil har, skaper et asymmestrisk speil en dynamisk og trendy følelse i hjemmet ditt med sin særegne form og stilige utseende.

Asymmetriske speil finnes i ulike former og størrelser, noe som gjør at det finner noe som passer alle rom. Speilet kan plasseres for å skape en mer romslig følelse eller for å gi et rom mer lys. En asymmetrisk speil passer inn i alle ineriør og gjør ditt hjem mer interresant.

Ett eggformet speil kan pryde nattbordet

asymmetrisk spegel på sängbordI et mindre rom gjør et speil stor forskjell og blir en detalje som stikker tu. Denne eggformede speilet fra KAILA passeres på et nattbord er veldig lekkert. En speil ved nattbordet kan gi et sted med mindre plass til å føles som at det er mer plass.

Elegant dråpeformet speil

Droppformad spegel i kökDette dråpeformede speilet har virkelig en form som skiller seg ut. Den flotte og smidige formen gjør at speilet kan plasseres i de alle fleste rom. For eksempel i et mindre kjøkken overfor et vindu for å skape en mer romselig følelse og forbedre lysinngangen. Speilet har en fasettslipt kant som bidrar til en elegant følelse.

Avlangt speil i elegant dansk design

Avlång asymmetrisk spegelStørre og avlange speil er perfekt for å kunne speile hele seg selv. Dette avlange speilet i dansk design fyller en større overflate i et rom, og blir en detalje som skaper en elegant og luksuirøs følelse. Et avlang speil kan også plasseres horisontalt for en føkekse av at veggen i rommet blir lengre, den er også flott ovenfor en komode.

En oval asymmetrisk speil til gangen

Oval spegel i hallEt speil er nesten nødvendigt i hjemmet. Både for å kunne kaste et siste blir før du går ut døren, eller fo å lage en stilfull entré som er det første du og dine gjester ser når de kommer inn. Å plassere et asymmetrisk speil i gangen skaper et ganske trendy inntrykk. Dette ovale speilet tilfører både funksjon og lekkert svensk design til rommet.

Trio av asummetriske speil

Set med asymmetriska speglarFor deg som helt enkelt ikke kan få nok av disse asummestiske speilene eller ikke kan bestemme deg for hvilken for du skal satse på. En kombinasjon av tre ulike asymmetriske former som både er flott og funksjonell!

Vill du se hele vårt tilbud av speil, asymmetriske eller vanlige former, klikk her!