• Til barnets tegninger i A4 format
  • Åpnes enkelt fra fremsiden
  • Plass til opptil 50 tegninger/kunstverk
5.0 2

Ramme Little Davinci Til Barnekunst A4 Svart

  • Til barnets tegninger i A4 format
  • Åpnes enkelt fra fremsiden
  • Plass til opptil 50 tegninger/kunstverk
399.61 ,- 449.00 ,-
Du sparer 49.39 ,- (-11%)

(2 anmeldelser)
BLACK WEEK!    -11%
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Bildestørrelse 
21x29,7 cm (A4)
Farge
Svart
Materiale
Kompositt
Rammens yttermål
30x37,5 cm
Støttefot medfølger
Ja
Veggfeste
Ja

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Varemerke: Little Davinci

Enkel og grei ramme til barnekunst i A4 størrelse. Perfekt til barnet sine mange tegninger. Bytt enkelt ut tegningene i rammen når nye små kunstverk blir laget. Rammen åpnes enkelt fra siden. Da Vinci ramme til barnekunst er en svart og stilren ramme som passer i alle rom i huset. Den tar godt vare på barnet sine tegninger så de kan spares til fremtiden. Hvorfor ikke la barnet stolt få vise frem bildene sine innrammet og opphengt på veggen på rommet sitt? Perfekt gave til bursdag eller julaften som settes pris på av både store og små. La tegningene, fotografiene eller f.eks. et diplom få en praktisk, enkel ramme og bli en del av innredningen.

Kjekt å vite

Dynamic Frames er selskapet bak Little Davinci som har designet og produsert innovative rammeprodukter siden 2000. Ideen bak selskapet er å utvikle et produkt som gjør det enkelt å lagre og se bilder, i stedet for å gjemme dem i fotobokser. Resultatet er et fotoskap som ser ut som en ramme, men lagrer bilerpå samme måte som et album. Et smalt, lett montert fotoskap med praktisk oppbevaring og en skjerm som pryder hjemmet ditt dekorativt.Varenummer: 51022476
0
0

Anmeldelser

Rosanna

Så fornøyd med dette kjøpet! Alle datterens tegninger havner i rammene. Tegningene får et helt annet uttrykk når du setter dem inn i rammene. Så fornøyd! Tror dette blir en julegave til bestemor og bestefar.

2019-12-13
Sunniva

2020-11-01

Skriv en anmeldelse