Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 18x24 inches (45,72x60,96 cm)

Våre rammer som passer motiv på 18x24 inches passer til dine større bilder i dette formatet. De er også egnet til collager. Kanskje har du et favorittbilde fra en utenlandsferie som trenger en ramme som passer? Da er disse rammene perfekte.

Vi har rammer i denne størrelsen i flere forskjellige varianter – for å sørge for at du skal kunne finne din favoritt. Hvis du har motiv på 24x18 inches passer disse rammene godt. Alle våre rammer kan nemlig også brukes i liggende format.

12 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 18x24 inches

Her finner du våre fotorammer i størrelse 18x24 inches, hvilket tilsvarer 45,72x60,96 cm i norske mål. Disse rammene passer til de større bildene som du vil få opp på veggen hjemme. Farge og utforming på rammen bestemmer du helt selv, slik at det matcher din interiørstil og ditt hjem.

Fotorammer i størrelse 18x24 inches passer fint til alle hjem. Det er enkelt å montere inn dine fotografier, posters og kunstverk i rammene og henge rammene rett opp på veggen. Rammene gjør seg like bra for seg selv eller blandt andre bilder. Du kan enkelt variere din fotoramme. Prøv gjerne å bytte mellom ulike motiver i fotorammen for å raskt gi rommet ditt et helt nytt uttykk. Gjennom bilder kan du på en enkel og rimelig måte gi rommet et helt nytt liv. Vil du ha et mer personlig preg kan du bruke egne fotografier. En lekker poster som passer til sesongen eller siste trend er også et bra tips. Hvis du vil skille deg ut i mengden så kan unike kunstverk fra mindre kjente designere være noe for deg.

Fotoramme i størrelse 18x24 inches gjør seg bra i alle rom og miljø. Det være seg at du vil innrede leiligheten, villaen, hytta eller kontoret. Rammen lages i materiale av beste kvalitet og vil komme til å kunne henge på veggen i flere år. Rammen er tidløs hvilket gjør at den passer alle typer motiver i størrelsen 18x24 inches. Du kan velge mellom farger og materialer på denne siden. Du kan til og med bestemme rammens matthet, alt etter din egen smak, så bildet ditt blir akkurat slik du ønsker. Test deg fram med kun rammen hengende på veggen for seg selv eller i kombinasjon med andre interiørdekorasjoner, det er ingen grenser på fantasien!