• Plaseres bak bildet som ekstra beskyttelse
  • Passer til alle 35x50 cm rammer
  • Beskytter dine bilder fra blekning
rammens bakstykke for å hindre syre fra å trenge gjennom. Så kan du være sikker på at bildet ditt forblir fint i mange år fremover!

Glem ikke at alle våre målbestilte rammer allerede har syrefrie bakstykker, så da behøves det ikke noe ekstra syrefritt innlegg.

Kjekt å vite

">
5.0 3

Syrefritt Innleggsark - 35x50 cm

59 ,-
(3 anmeldelser)
Velg størrelse:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Farge
Hvit
Størrelse
35x50 cm

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Ta vare på bildene dine for fremtiden med dette smarte rammeinnlegget! Et problem med alle rammer som kommer i standard mål er at bakstykket inneholder syre, hvilket gjør at bildet vil gulne og forfalle med tiden. Pakken inneholder et PH-nøytralt pappark som du enkelt plasserer mellom bildet og rammens bakstykke for å hindre syre fra å trenge gjennom. Så kan du være sikker på at bildet ditt forblir fint i mange år fremover!

Glem ikke at alle våre målbestilte rammer allerede har syrefrie bakstykker, så da behøves det ikke noe ekstra syrefritt innlegg.

Kjekt å viteVarenummer: 51022255
0
0

Anmeldelser

Fredrik

Jeg pleier å legge et syrefritt ark bak bildet for å forhåpentligvis få den beste arkivholdbarheten. En del av mine svarte bilder som har lugget direkte mot et masonittbrett i en ramme i ca. 20 år har blitt påvirket, så et syrefritt innleggsark er noe å anbefale.

2021-03-11
chandra

2021-04-05
Ina

2020-08-12

Skriv en anmeldelse

Kjøpte også dette