Søker, vennligst vent...

Trerammer


Finn din favoritt blant våre fine trefargede rammer! Her har vi samlet både komposittrammer og robuste trerammer i en rekke naturlige nyanser. Selvfølgelig finner du også trerammer som er ubehandlet. Bruk dem som de er eller mal dem i fine farger etter eget ønske! I sortimentet finnes alle mulige design og størrelser, noe som gjør at du enkelt finner dem som passer i akkurat ditt hjem. Hva sier du for eksempel til en stilren eikeramme, en karakteristisk i valnøtt eller en lekkert slitt for landlige vegger?

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 436 produkter
Viser 1 - 60 av 436 produkter

Trerammer for mer naturlige rom – tips!

Skulle du gjerne vært mer ute i naturen enn du er? Ved hjelp av de rette interiørdetaljene kan du i alle fall skape en følelse av jord, hav, himmel og skog innendørs. Her kommer noen enkle tips!

Veggene: Mal eller tapetser veggene i hvitt for å fange inn så mye dagslys som mulig. Ram inn posters og foto som du henger opp i fine grupper. Velg enkle trerammer i treslag som du liker ekstra godt. For eksempel er eikerammer relativt lyse, mens rammer i valnøtt skaper ekstra symmetri ved hjelp av kontrasten som oppstår. Foretrekker du hvite rammer, kan du med fordel bruke hvitlaserte trerammer hvor du kan skimte treets struktur og årringer. Når det gjelder bildemotivene, blir det kjempefint med bilder av enslige grønne blader, vakre tekster om naturen og foto fra dine favorittsteder på landet.

Gulvet: Legg et tre- eller parkettgulv i en fin nyanse som matcher rammene. Hvis du bor i en leid leilighet finnes det klikkgulv som ikke påvirker gulvet under og som du kan ta med deg hvis du flytter. Når det gjelder tepper passer gressgrønne, brune eller grå tepper inn i naturtemaet. Hvis du ikke har husdyr hjemme er det superkoselig med myke flosstepper som du kan borre føttene inn i.

Øvrig interiør: Prøv å matche eventuelle treslag som møblene er laget av med treslag på gulv og bilderammer. Hold rommet lyst med flere ulike lyskilder i vindu, i taket, på gulvet og på veggene. Tilsett fargeklatter i grønt, gult, brunt og blått her og der ved hjelp av tekstiler som for eksempel pledd og sofaputer.

Planter: Her kan du med fordel velge grønne planter i alle mulige former. La en hengende Pilea live opp bokhylla, foren trivsel med nytte og skaff deg en Aloe Vera eller la bonsaitrær strutte i vinduet.