Sker, vennligst vent...

Vintage & retro - posters

Viser 1 - 60 av 170 produkter
Viser 1 - 60 av 170 produkter

Forskjellen mellom vintage og retro bilder?

Gi veggene karakter med lekre posters som oser av retro! Vi har en rekke stilfulle motiv som passer perfekt inn i et hjem innredet i vintagestil. Hva sier du for eksempel til arkitekttegninger som forestiller gamle fyr mot en tavlefarget bakgrunn, patenttegninger av kjente gamle oppfinnelser, skoleplansjer og diverse grafiske bilder med lekre skrifttyper som fører tankene til svunne tider?

Du kan drømme deg tilbake til mange forskjellige tiår når du scroller deg nedover i sortimentet vårt! Selvfølgelig finner du både moderne rammer og rammer med slitt look som du kan komplettere plakatene med.

Vintage er gamle, vakre ting som ble laget tidligere, mens retro er nydesignede ting som er inspirert av disse vintagegjenstandene. Våre posters er alle nyproduserte, men de er enten inspirert av gamle skriftsnitt, former og design, eller så er de reproduksjoner av vintageposters, bilder eller tegninger. Motivene passer perfekt inn hos en bevisst innreder som vet hvilken følelse han eller hun vil ha i hjemmet sitt.

Når det gjelder vintage, kan du få til et skikkelig fint interiør på mange måter. Enten kan du ta den helt ut og bruke bare pyntegjenstander fra gjenbruksbutikken, gamle møbler og fine retroposters, eller så mikser du nytt og gammelt i en herlig kombinasjon. Våre vintage- og retro posters blir for eksempel kjempefine mot en moderne vegg i pastellfarger, hvitt eller turkis. Sleng inn et utvalg tekstiler med moderne grafiske mønstre og diverse pyntegjenstander i metallutførelse, så er du der!

Hvordan skal du gå fram når du vil skape et komplett innrammet bilde av våre retro- og vintageposters? Dette er selvfølgelig en smakssak, men hvis du matcher motivet med rammen går du for et sikkert kort. For eksempel fungerer nesten alltid en svart ramme mot en lys bakgrunn eller en hvit ramme mot en mørkere. Et svart/hvitt design på plakaten kan du enkelt kombinere med en mer fargesterk ramme eller en glamorøs variant i gull eller sølv. Bind sammen temaet med enkelte interiørelementer i samme farge som rammen her og der i rommet.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.