Vintage & retro - posters

(22)

Liker du vintage og retro når det kommer til interiør? Det gjør vi også – sjekk ut hva vi har å tilby av posters i disse kategoriene lenger ned på siden. Du kommer til å finne mange å velge mellom – for å sørge for at det skal finnes noe som fanger akkurat ditt øye.

Våre vintageposters og retroposters finnes i svart/hvitt, pastellfarger, duse og sterke farger. Det finnes prints med insekter, frukt, kamera, ballonger og en hel masse annet. Velg ut dine favoritter og plasser dem sammen på en vegg, eller heng dem opp en og en. Hva enn som blir fint.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 22 produkter
  Viser 22 produkter

  Innred med vintageposters

  Retroposters er alltid lekkert, og det er overhodet ikke vanskelig å finne noe man liker! Vi har vintageplakater med alle mulige motiver, og vi er ganske sikre på at mange av dere kommer til å oppdage at de passer perfekt i hjemmet deres.

  Ta deg en titt i sortimentet vårt og velg ut favorittene dine. Vær forberedt på at du kommer til å finne mye lekkert som vil falle i smak, for vi har naturligvis kun fine posters!

  Match og miks

  Det beste er at mange av våre posters matcher hverandre, til tross for at de ikke engang er fra samme serie. Nå er det jo ikke nødvendig at alle posters og plakater man har på veggene, må matche, men føler man at det er kult og fint, så er det bare å gjøre det. Dette skyldes at vi har så mye å velge mellom i vårt sortiment.

  For oss er det viktig at det finnes noe for alle. Enten man liker svart hvitt, gullfarget og pastell, moderne og forfengelig eller hvilken stil det nå enn måtte være, så kan man regne med å finne det her! Miks vintageplakater med mer moderne varianter og match med resten av innredningen din. Det er alltid kult når det skjer noe ekstra når du innreder!

  Det er ikke bare kult å mikse og matche forskjellige motiver. Det er også morsomt å kjøpe posters i ulike størrelser. Enkelte motiver er finere i større format, mens andre er finere i mindre format. Det er helt klart opp til deg hva du føler for, hvilke motiver du liker, og om du skal velge små eller store størrelser!

  Klikk på våre vintageposters for å se bilder som kan fungere som inspirasjon til hjemmet ditt. Vi har sørget for bilder slik at du skal kunne få en rask følelse for hvordan det kan komme til å se ut med plakatene du ser på, etter at de er plassert i et rom.

  Innred med vintageposters

  Vintageplakater, eller retroposters, er av den typen innredning som gir et hjem karakter på en veldig hyggelig måte! Det er kult at det skal så lite til for å skape et en helt ny følelse i et rom, er du ikke enig? Med riktig motiv løftes helheten frem, og man kan nyte følelsen av noe friskt og moderne hjemme.

  Bare fordi en posters er i vintagestil, trenger det ikke å bety at atmosfæren i rommet blir umoderne, tvert imot! Lekre retromotiver er nøyaktig det som skal til når man vil pynte akkurat som barna!

  Husk at vi har mange posters innen forskjellige kategorier. Ikke alle posters som vi har kategorisert som «vintage» / «retro», oppfattes å være i den stilen. Ta en titt selv i sortimentet vårt for å finne vintagemotiver som du liker. Blant annet er det mange av våre posters med blomstermotiver som lett kan havne i kategorien for retroposters, selv om vi har kategorisert dem på en annen måte, bare så du vet det!

  Bildevegg

  Er du også hektet på hypen med bildevegg? Det er jo en hype som virkelig er verdt sin vekt i gull. Det er bare rett og slett utrolig herlig, fint og kult at alle kan ha en bildevegg, ettersom en slik vegg passer inn overalt. Siden man selv velger ut både motiver, rammer samt størrelse på de forskjellige motivene med mer, er det noe som alle kan pynte hjemmet med!

  Man kan bli veldig inspirert av å lage en bildevegg. Så dersom du føler at du normalt sett ikke er så kreativ, kommer du til å bli overrasket over hva du kan klare å få til! Siden det finnes like mange måter å lage en bildevegg på som det finnes mennesker, trenger man ikke å holde seg til bestemte regler når bildeveggen skal fikses. Det er betydelig mye morsommere å slå seg løs ved å følge hjertet!

  Vårt beste tips er å legge ut posters du vil ha, enten på gulvet eller på et stort bord. Da kan du lett se hvordan de passer sammen, og velge hvor du vil plassere dem. Det er opp til deg å finne hvilke og hvor de skal plasseres, for at det skal bli så pent som overhodet mulig. Det kan ta en stund, og du må nok regne med å flytte rundt på dine posters ganske mange ganger før du finner den rette sammensettingen. Men det er jo ganske kult å holde på med!

  Både billig og superfint!

  Det å kunne kjøpe med seg posters fra nettbutikken vår er både lett og rimelig. Dessuten har vi, som du jo kan se, et fabelaktig sortiment å skryte av! Når du kjøper en poster, kan du dekorere et rom slik at det blir skikkelig kult uten at det trenger å koste mer enn et par hundrelapper. Ikke dårlig, eller hva?

  Våre retroposters og vintageplakater roper «kom og kjøp meg»! Og når du godt og vel har bestemt deg for nettopp hvilke du skal henge opp, så kommer veggene dine til å bli utrolig flotte!

  Vi liker at våre retroposters og vintageplakater kan lyse opp et helt rom uten at det trenger å være dyrt. Å pynte opp hjemme med små midler er aldri feil, og alle fortjener denne muligheten, ikke sant?!

  Shop rammer samtidig

  Vi har jo også rammer! Vårt tips er å sørge for at du kjøper rammer samtidig som du kjøper posters, dersom du ønsker rammer. Hvis du planlegger en bildevegg, er det naturligvis bra å finne vakre rammer med en gang, men hvis du bare vil ha noen nye posters til hjemmet, er nok ikke det nødvendig. Gjør det du vil, det er helt opp til deg!

  Sett riktig preg på innredningen din med vintage

  Gi veggene karakter med lekre posters som oser av retro! Vi har en rekke stilfulle motiv som passer perfekt inn i et hjem innredet i vintagestil. Hva sier du for eksempel til arkitekttegninger som forestiller gamle fyr mot en tavlefarget bakgrunn, patenttegninger av kjente gamle oppfinnelser, skoleplansjer og diverse grafiske bilder med lekre skrifttyper som fører tankene til svunne tider?

  Riktig ramme til riktig poster

  Du kan drømme deg tilbake til mange forskjellige tiår når du scroller deg nedover i sortimentet vårt! Selvfølgelig finner du både moderne rammer og rammer med slitt look som du kan komplettere plakatene med.

  Vintage er gamle, vakre ting som ble laget tidligere, mens retro er nydesignede ting som er inspirert av disse vintagegjenstandene. Våre posters er alle nyproduserte, men de er enten inspirert av gamle skriftsnitt, former og design, eller så er de reproduksjoner av vintageposters, bilder eller tegninger. Motivene passer perfekt inn hos en bevisst innreder som vet hvilken følelse han eller hun vil ha i hjemmet sitt.

  Når det gjelder vintage, kan du få til et skikkelig fint interiør på mange måter. Enten kan du ta den helt ut og bruke bare pyntegjenstander fra gjenbruksbutikken, gamle møbler og fine retroposters, eller så mikser du nytt og gammelt i en herlig kombinasjon. Våre vintage- og retro posters blir for eksempel kjempefine mot en moderne vegg i pastellfarger, hvitt eller turkis. Sleng inn et utvalg tekstiler med moderne grafiske mønstre og diverse pyntegjenstander i metallutførelse, så er du der!

  Hvordan skal du gå fram når du vil skape et komplett innrammet bilde av våre retro- og vintageposters? Dette er selvfølgelig en smakssak, men hvis du matcher motivet med rammen går du for et sikkert kort. For eksempel fungerer nesten alltid en svart ramme mot en lys bakgrunn eller en hvit ramme mot en mørkere. Et svart/hvitt design på plakaten kan du enkelt kombinere med en mer fargesterk ramme eller en glamorøs variant i gull eller sølv. Bind sammen temaet med enkelte interiørelementer i samme farge som rammen her og der i rommet.

  Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.