• Rundt speil med dyp ramme i matt, svart metall
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Industrielt og trendy utseende

Velg farge

KAILA Round Mirror - Edge Black 50 cm Ø

  • Rundt speil med dyp ramme i matt, svart metall
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Industrielt og trendy utseende
849 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Materiale
Metall
Type speil
Veggspeil
Speilmål
50 cm Ø
Vekt (Gram)
3300
Veggfeste
Ja

Varemerke: KAILA

KAILA Round Mirror Edge Black er et rundt speil med en stilig tynn metallramme i en matt svart farge, noe som gir det et industrielt og trendy utseende. Rammen har – avhengig av størrelse – en dybde på mellom 30–40 mm, noe som gjør at speilglasset stikker et stykke ut fra veggen og skaper en stilig 3D-effekt. Dybden på rammen gjør også at speilet føles solid samtidig som det opprettholder en minimalistisk stil. Et perfekt rundt speil som kan plasseres i hvilket som helst rom hvor du vil tilføre både funksjon og stilig svensk design!

Dette speilet er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser, hvorav denne varianten har en diameter på 50 cm. På speilets bakside sitter et ferdigmontert veggfeste for enkel og stabil plassering på veggen din. Egnede skruer og plugger følger med.

Speilet kommer fra KAILA – et nytt svensk merke med fokus på stilig design og kvalitet. Konseptet deres bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne vri. KAILA tilbyr pene interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Varenummer: 51044691
 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse