• Tidløs rundt speil uten ramme
  • Integrert LED belysning
  • Tidløs svensk design fra KAILA

KAILA Speil LED 60 cm Ø

  • Tidløs rundt speil uten ramme
  • Integrert LED belysning
  • Tidløs svensk design fra KAILA
2499 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1560
Type speil
Veggspeil
Speilmål
60 cm Ø
Størrelse
60 cm Ø
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Godkjent for bad
Ja
Vekt
5640 g

Dette er et klassisk baderomsspeil i rund form i svensk design fra KAILA. Badespeilet har integrert dimbar LED-belysning rundt som lyser opp bak og gir et fint varmt hvitt lys fremover i 3000K. Belysningen slås på ved å trykke på den vanntette berøringsknappen på skjermen, og du kan enkelt justere lysstyrken på belysningen ved å holde knappen i noen sekunder. LED er en energieffektiv lyskilde som gir jevnt og naturlig lys.

Speilet er godkjent for bad, men det tidløse og elegante designet ser også bra ut på andre vegger i hjemmet. Speilet måler 60 cm i diameter, er bare 3 cm dypt og har veggfester.

KAILA er et nytt svensk merke som investerer i stilige interiørdetaljer til rimelige priser i stilig svensk design for det moderne hjemmet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044777

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.