• Belysning med dimmer
  • Sminkespeil med elegant design fra KAILA
  • LED-lyssløyfe som rammer inn speilet

KAILA Sminkespeil Base Horisontal LED Hvit 80x60 cm

  • Belysning med dimmer
  • Sminkespeil med elegant design fra KAILA
  • LED-lyssløyfe som rammer inn speilet
3099 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
13 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3500K-6500K
Lyskilde
LED
Lumen
2600
Materiale
Metall
Speilmål
80x60 cm
Størrelse
80x60 cm
Opphengning 
Liggende
Veggfeste
Ja
Watt
24
Yttermål
80x63 cm
Vekt
10000 g

Med dette sminkespeilet kan sminkehjørnet ditt raskt bli mer luksuriøst! Det stilrene designet, med en rektangulær form med LED-belysning som rammer inn den 80x60 cm store speilflaten, gjør at dette speilet kommer til å passe bra i alle rom. Speilet kan henges opp på veggen, eller settes vannrett på ett bord. Det gjør dette speilet perfekt for deg som ikke vil bore hull i veggen.

Speilet har et behagelig lys på 3500-6500K, og du slår enkelt på belysningen med den integrerte touch-knappen på forsiden av speilet. Der er det også touch-knapper til justering av lysstyrke og fargetemperatur, der ”P”-knappen endrer lysstyrke og ”M”-knappen stiller inn fargetemperaturen. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056996

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.