• Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Elegant svensk design fra KAILA

KAILA Sminkespeil Crystal LED 40x50 cm

  • Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Elegant svensk design fra KAILA
2999 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
9 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
4320
Materiale
Stål
Speilmål
40x50 cm
Størrelse
45x60 cm
Veggfeste
Nei
Watt
24
Yttermål
46x58 cm
Vekt
5500 g

Dette er et sminkespeil i klassisk stil, med dekorativ ramme og LED-belysning. Speilets ovale form og ramme med krystall-liknende utsmykninger, gir det et luksuriøst utseende som passer fint både på soverommet og i stua. Det er laget av rustfritt stål og har stående design.

Den innebygde LED-belysningen gir et behagelig lys - perfekt når du sminker deg og gjør deg klar for dagen. Du kan dessuten justere lyset ved hjelp av touch-knappene på den nedre kanten av speilet. Med "M"-knappen kan du endre belysningens fargetemperatur, og med "P"-knappen kan du dimme lyset til ønsket styrke. Det er også en av-/på-knapp til å slå av og på speilbelysningen med. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056975

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.