• Belysning med dimmer
  • Sminkespeil med stilrent design fra KAILA
  • Det følger med et lite speil med 10x zoom

KAILA Sminkespeil Foot Hvit 18x30 cm

  • Belysning med dimmer
  • Sminkespeil med stilrent design fra KAILA
  • Det følger med et lite speil med 10x zoom
549.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
11,5 cm
Farge 
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
480
Materiale 
Kompositt
Speilmål
16,5x25 cm
Størrelse
20x30 cm
Veggfeste 
Nei
Watt
4
Yttermål 
18x29 cm
Vekt 
550 g

Hvis du leter etter et lite sminkespeil som er lett å ta med i kofferten, kan du slutte å lete nå. Denne modellen har nemlig kompakt design med en speilflate på 16,5x25 cm, og en fot som gjør at det enkelt kan plasseres på alle flate overflater. I tillegg til hovedspeilet følger det med et mindre speil, som kan brukes alene eller festes til speilflaten. Den minste speilet har 10x zoom.

Speilflaten er innrammet av LED-belysning, som gir et jevnt lys når du sminker deg. LED-belysning er en veldig god lyskilde siden den er energieffektiv og har lang holdbarhet. Du slår på speilet med en knapp på baksiden, og kan deretter dimme lysstyrken etter behov. Det gjør du ved å holde inne touch-knappen på forsiden av speilet i noen sekunder. Speilet drives av 4x AA-batterier, som kjøpes separat.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056982

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.