• Belysning med dimmer
  • Sminkespeil med stilrent design fra KAILA
  • Det følger med et lite speil med 10x zoom

KAILA Sminkespeil Foot Roségull 18x30 cm

  • Belysning med dimmer
  • Sminkespeil med stilrent design fra KAILA
  • Det følger med et lite speil med 10x zoom
549.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
11,5 cm
Farge 
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
480
Materiale 
Kompositt
Speilmål
25x16,5 cm
Størrelse
20x30 cm
Veggfeste 
Nei
Watt
4
Yttermål 
18x29 cm
Vekt 
550 g

Dette er sminkespeilet for deg som vil ha et elegant og fleksibelt speil. Det plasseres stående, noe som gjør at du enkelt kan flytte speilet rundt i hjemmet eller ta det med deg når du er ute og reser. Den 16,5x25 cm store speilflaten kan vinkles for at du lettere skal kunne sminke deg akkurat som du vil. Et mindre speil med 10x zoom følger med, og det kan festes på speilflaten til hovedspeilet.

Speilet har integrert LED-belysning som slås av og på med en på-/av-knapp på baksiden. Belysningen gir et kaldt hvitt lys som kan dimmes. For å stille inn lysstyrken holder du inne touch-knappen på forsiden av speilet i noen sekunder. Det batteridrevne speilet drives av 4x AA-batterier, som kjøpes separat.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056984

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.