• Sminkespeil med svensk design fra KAILA
  • LED-belysning med dimmer
  • Kan vinkles

KAILA Sminkespeil Hollywood 12 Roségull 30x41 cm

  • Sminkespeil med svensk design fra KAILA
  • LED-belysning med dimmer
  • Kan vinkles
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8,5 cm
Farge
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
960
Materiale
Metall
Speilmål
30x41 cm
Størrelse
35x45 cm
Veggfeste
Nei
Watt
12
Yttermål
36x47 cm
Vekt
2700 g

Dette er et nett sminkespeil med en 30x41 cm stor speilflate, integrert belysning og elegant roségullfarge. Speilet har en elegant fot, noe som gjør at det enkelt kan settes på sminkebordet, skjenken eller sidebordet. For at du lettere skal kunne speile og sminke deg, kan speilet vinkles.

Dette speilet har LED-belysning i form av 12 store lyspærer som vakkert rammer inn speilflaten. Du slår på speilet med en av touch-knappene på forsiden. Det er også touch-knapper til justering av lysstyrke og fargetemperatur, der ”P”-knappen endrer lysstyrke og ”M”-knappen stiller inn fargetemperaturen. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056938

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.