• Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • USB-port til lading av smarttelefon

KAILA Sminkespeil Hollywood 14 Roségull 60x50 cm

  • Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • USB-port til lading av smarttelefon
2299 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
2 cm
Farge
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1120
Materiale
Metall
Speilmål
60x50 cm
Størrelse
60x50 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
60x52 cm
Vekt
4500 g

Dette luksuriøse sminkespeilet har en tynn metallramme med roségullfarge og LED-belysning i form av 14 store lyspærer. Det gir speilet et glamorøst Hollywood-inspirert utseende som skaper stil i ethvert rom. Det har en elegant fot som også er roségullfarget, og kan tas av hvis du vil henge opp speilet på veggen.

LED-belysningen er justerbar, og for å endre lysinnstillingene bruker du touch-knappene på den nedre kanten av speilet. ”M”-knappen endrer fargetemperaturen og ”P”-knappen stiller inn lysstyrken. Det er også en knapp som slår av og på belysningen. Den fleksible belysningen gjør at dette speilet passer både i stua når du vil ha en mykere belysning, og i sminkehjørnet når du vil ha en skarp belysning som hjelper deg å fokusere. På den ene siden av speilet er det en USB-port som lar deg lade de smarte enhetene dine gjennom USB-tilkobling.

Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056953

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.