• Sminkespeil med svensk design fra KAILA
  • Justerbar LED-belysning
  • Kompakt størrelse med et yttermål på 28x35 cm

KAILA Sminkespeil Hollywood 9 Roségull 25x30 cm

  • Sminkespeil med svensk design fra KAILA
  • Justerbar LED-belysning
  • Kompakt størrelse med et yttermål på 28x35 cm
1799 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8 cm
Farge
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
720
Materiale
Metall
Speilmål
25x30 cm
Størrelse
28x35 cm
Veggfeste
Nei
Watt
9
Yttermål
28x35 cm
Vekt
1740 g

Leter du etter et elegant sminkespeil i mindre format? Dette Hollywood-inspirerte speilet har en nett størrelse med en speilflate på 25x30 cm, som vakkert rammes inn av speilets integrerte belysning. Det har en trendy roségullfarge, noe som gir hele designet det lille ekstra.

Sminkespeilet har LED-belysning, som er en energieffektiv lyskilde med lang holdbarhet. Takket være den integrerte belysningen kan du enkelt sminke deg og gjøre deg klar for dagen med utmerket resultat. Belysningen slås enkelt på med en touch-knapp på forsiden. Der er det også touchknapper til justering av lysstyrke og fargetemperatur. "M"-knappen justerer lysets fargetemperatur og "P"-knappen stiller inn lysstyrken. Speilet kobles til strøm via stikkontakt. På den måten kan du justere belysningen akkurat som du vil ha den. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056942

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.