• Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Henges opp på vegg eller fotstativ

KAILA Sminkespeil Hollywood Round 10 Hvit 40x30 cm

  • Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Henges opp på vegg eller fotstativ
1999 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
9 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
800
Materiale
Metall
Speilmål
40x30 cm
Størrelse
40x30 cm
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Watt
10
Yttermål
40x33 cm
Vekt
2460 g

Dette er et luksuriøst sminkespeil med innebygd LED-belysning som gir jevnt lys på ansiktet når du speiler deg. Belysningen består av 10 LED-lyspærer som er plassert langs speilflatens kant. Lyset kan justeres etter din egen smak, siden du har mulighet til å stille inn både lysstyrke og fargetemperatur. Lysinnstillingene gjøres via touch-knappene på speilflatens nedre kant, og er markert med bokstaver. På knappen markert med "M" kan du velge fargetemperatur med varmt, kaldt og naturlig lys. Knappen markert med "P" brukes til å dimme lyset. Det er også en av-/på-knapp som brukes til å slå av eller på belysningen med. Strømtilkobling gjøres med stikkontakt.

Dette sminkespeilet har en elegant rund form som blir en vakker kontrast til rette linjer som bilderammer og møbler med skarpe hjørner. Det kan plasseres stående, og på grunn av sitt dekorative utseende passer det like godt på sminkebordet på soverommet som på skjenken i stua. Du kan også ta av fotstativet og henge opp speilet på veggen.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr klassisk svensk interiørdesign av høy kvalitet. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056946

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.