KAILA Sminkespeil LED Strip med Bluetooth-høyttaler Svart 18x30 cm

779.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
11,5 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1920
Materiale
Kompositt
Speilmål
16,5x25 cm
Størrelse
18x30 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
18x29 cm
Vekt
550 g

Dette er et stilrent svart sminkespeil med zoom og innebygd Bluetooth-høyttaler. Du kobler smarttelefonen til høyttaleren via Bluetooth, og etterpå kan du spille de beste spillelistene dine med god lyd. Ved hjelp av knappene på baksiden av speilet kan du bytte sang, endre volum, pause musikken, eller ta imot samtaler.

Speilet har smart design med finesser som gjør det lettere å sminke seg med utmerket resultat. Speilflaten rammes inn av en LED-lyssløyfe som lyser opp ansiktet ditt – og i tillegg kan den vris og vinkles for at du skal kunne stille inn en vinkel som passer for deg. Du kan dimme belysningen ved å trykke på knappen på speilet. Det følger også med et lite speil med 10x zoom, som passer perfekt når du vil fokusere på en liten del av ansiktet. Speilet drives av et innebygd batteri som lades opp med USB-kabelen som følger med.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056986

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.