• Svensk stilren design fra KAILA
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Lite speil med 10x zoom

KAILA Sminkespeil Pillar LED Magnifying 20 cm Ø

  • Svensk stilren design fra KAILA
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Lite speil med 10x zoom
999.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
13 cm
Farge
Sølv
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1584
Materiale
Kompositt
Speilmål
19,8 cm Ø
Størrelse
23x40 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
23x40 cm
Vekt
940 g

Dette er et klassisk baderomsspeil med LED-belysning – perfekt når du vil speile deg med godt fokus. Den innebygde belysningen har justerbar lysstyrke og fargetemperatur. Alt du trenger å gjøre er å holde på speilets touch-knapp i noen sekunder, så endres lysinnstillingene. Speilet har et innebygd batteri som lades opp med ladekabelen som følger med.

Det har et mindre speil med 10x zoom, som er fint å bruke når du vil ha et skarpt nærbilde av en del av ansiktet. Det lille speilet kan settes på baksiden av hovedspeilet, men det kan også tas av hvis du foretrekker å holde det i hånden ved bruk.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056994

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.