• Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • USB-tilkobling til lading av smarttelefoner
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur

KAILA Sminkespeil Round LED Hvit 50 cm Ø

  • Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • USB-tilkobling til lading av smarttelefoner
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
2599 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
10 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
900
Materiale
Metall
Speilmål
50 cm Ø
Størrelse
50 cm Ø
Veggfeste
Nei
Watt
8,6
Yttermål
50x52 cm
Vekt
3840 g

Vil du ha et sofistikert speil med loddrett design på sminkebordet, kommoden i gangen eller skjenken i stua? Dette er et rundt speil med stilig hvit fot og integrert LED-belysning, som kommer til å bli en stilig og praktisk interiørdetalj i hjemmet ditt. Sminkespeilets LED-belysning består av en integrert LED-lyssløyfe som slås av og på via en touch-knapp på speilflaten. Det er også touch-knapper til å justere speilets lysinnstillinger med; en knapp markert med "M" til justering av fargetemperatur, og en knapp markert med "P" til regulering av lysstyrke.

Dette speilet har enda en finesse – et USB-uttak til lading av smarte enheter. På den måten kan du lade telefonen og samtidig ha den i nærheten når du sminker deg og gjør deg klar. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056968

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.