• Sminkespeil fra KAILA, med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Speilet kan vinkles

KAILA Sminkespeil Soft Corner LED Sølv 60x52 cm

  • Sminkespeil fra KAILA, med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Speilet kan vinkles
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
12 cm
Farge
Sølv
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1200
Materiale
Metall
Speilmål
58x46 cm
Størrelse
60x50 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
58x48 cm
Vekt
6200 g

Med et elegant sminkespeil kan du skape en mer luksuriøs atmosfære i ethvert rom. Dette speilet har innebygd LED-belysning som du kan tilpasse avhengig av om du vil ha en koselig bakgrunnsbelysning i stua, eller et skarpt lys til sminkehjørnet. For å tilpasse belysningen bruker du touch-knappene på den nedre kanten av speilet; "M"-knappen justerer lysets fargetemperatur og "P"-knappen endrer lysstyrken. Det er også en av-/på-knapp til å slå av og på speilbelysningen med. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

Dette speilet har et sølvfarget fotstativ som både gir et elegant utseende, og lar deg vinkle speilflaten. På den nedre kanten av speilet er det et USB-uttak til lading av smarte enheter.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51057003

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.