• Sminkespeil med innebygd LED-lyssløyfe
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Yttermål på 36x47 cm

KAILA Sminkespeil Stand LED Hvit 30x41 cm

  • Sminkespeil med innebygd LED-lyssløyfe
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Yttermål på 36x47 cm
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8,5 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
3840
Materiale
Metall
Speilmål
30x41 cm
Størrelse
35x45 cm
Veggfeste
Nei
Watt
24
Yttermål
36x47 cm
Vekt
2560 g

Dette er et godt valg for deg som leter etter et elegant sminkespeil med innebygd belysning. Belysningen består av en lyssløyfe som rammer inn speilflaten, og gir et jevnt lys på ansiktet ditt når du speiler deg. På forsiden av speilet er det tre touch-knapper, og disse kan du bruket til å slå av og på lampen med, justere fargetemperaturen og dimme lyset. Du kan velge mellom tre fargetemperaturer – varmt, kaldt og naturlig lys. På den måten kan du sørge for at speillyset passer til alle situasjoner. Du holder på "M"-knappen for å stille inn fargetemperaturen, og på "P"-knappen for å justere lysstyrken.

Dette speilet har et fotstativ av metall og en elegant hvit farge som gir et stilrent utseende. Takket være det kompakte formatet med en speilflate på 30x41 cm, får det lett plass både på bordet i sminkehjørnet, og på kommoden i gangen eller stua. Det smarte designet lar deg vinkle speilet. Strømmen kobles til via stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som satser på stilige interiørdetaljer av høy kvalitet med stilrent svensk design til moderne hjem!

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056970

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.