• Sminkespeil med innebygd LED-lyssløyfe
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Yttermål på 36x47 cm

KAILA Sminkespeil Stand LED Roségull 30x41 cm

  • Sminkespeil med innebygd LED-lyssløyfe
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Yttermål på 36x47 cm
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8,5 cm
Farge
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
3840
Materiale
Metall
Speilmål
30x41 cm
Størrelse
35x45 cm
Veggfeste
Nei
Watt
24
Yttermål
36x47 cm
Vekt
2560 g

Et elegant speil med belysning blir en trendy interiørdetalj og passer perfekt når du sminker deg om morgenen. Dette er en modell med sofistikert metallkonstruksjon med roségullfarge, og en integrert LED-lyssløyfe som rammer inn speilflaten. Du kan slå av og på belysningen når du vil, og justere lyset etter din egen smak – alt ved hjelp av touch-knappene på den nedre kanten av speilet. Det er en klassisk av-/på-knapp, en knapp som justerer lysstyrken (merket med "P"), og en knapp som du bruker til å stille inn lysets fargetemperatur med (merket med "M"). Du kan da velge mellom varmt, kaldt og naturlig lys.

Dette sminkespeilet plasseres stående i sminkehjørnet, i stua eller i et annet rom der du vil ha et flott speil. Det stående designet gjør at du også kan vinkle speilflaten. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Varenummer:
51056972

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.