• Sminkespeil med innebygd LED-lyssløyfe
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Yttermål på 36x47 cm

KAILA Sminkespeil Stand LED Svart 30x41 cm

  • Sminkespeil med innebygd LED-lyssløyfe
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Yttermål på 36x47 cm
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8,5 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
3840
Materiale
Metall
Speilmål
30x41 cm
Størrelse
35x45 cm
Veggfeste
Nei
Watt
24
Yttermål
36x47 cm
Vekt
2560 g

Dette stilrene sminkespeilet kommer til å bli en flott interiørdetalj på bord i alle hjemmets rom. Speilet har en nett størrelse, med en speilflate på 30x41 cm, noe som gjør at det er et godt valg også på steder med begrenset plass. Det smarte designet lar deg vinkle speilet til en stilling som er behagelig når du speiler deg.

Dette speilet har en integrert LED-lyssløyfe som rammer inn speilflaten. Du kan dimme belysningen ved hjelp av touch-knappen markert med "P", og justere lysets fargetemperatur med touch-knappen markert med "M". På den måten kan du endre speilets lysinnstillinger etter ønske, enten du vil ha en myk bakgrunnsbelysning eller et skarpere lys som hjelper deg med å fokusere på speilbildet. Det er også en av-/på-knapp som du kan bruket til å slå av og på speilbelysningen med. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056971

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.