• Oppladbart sminkespeil i reiseformat
  • Svensk stilrent design fra KAILA
  • 5x og 3x zoom

KAILA Sminkespeil Travel LED Oppladbar Hvit 19x25 cm

  • Oppladbart sminkespeil i reiseformat
  • Svensk stilrent design fra KAILA
  • 5x og 3x zoom
689.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
2,8 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1920
Materiale
Kompositt
Speilmål
18,5x25 cm
Størrelse
20x25 cm
Veggfeste
Nei
Watt
16
Yttermål
18,8x25,3 cm
Vekt
750 g

Dette er et sminkespeil i lite format, med smart sammenleggbart design som gjør at du lett kan vinkle speilet når du bruker det. Det sammenleggbare designet sparer plass og beskytter speilflaten når speilet ligger i vesken. Det er et perfekt speil å ha med seg når du er ute og reiser, siden det er både kompakt, lett og har innebygd belysning som gir et jevnt lys på ansiktet når du speiler deg. Belysningen slås av og på ved hjelp av en touch-knapp ved speilrammen. Hvis du holder på knappen i noen sekunder kan du dimme lyset og stille inn en av tre fargetemperaturer.

Når det påslåtte speilet legges sammen, settes det automatisk i strømsparingsmodus til du åpner det igjen. Dette sminkespeilet er batteridrevet og lades opp via USB-tilkobling.

Speilet har en elegant hvit farge som sammen med den stilrene LED-lyssløyfen gir det et veldig stilig utseende. Speilet har vanlig speilglass, og to mindre speilflater med 3x og 5x zoom.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr klassisk svensk interiørdesign av høy kvalitet. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Varenummer:
51056991

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.