• Oppladbart sminkespeil i reiseformat
  • Svensk stilrent design fra KAILA
  • 5x og 3x zoom

KAILA Sminkespeil Travel LED Oppladbar Roségull 19x25 cm

  • Oppladbart sminkespeil i reiseformat
  • Svensk stilrent design fra KAILA
  • 5x og 3x zoom
689.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
2,8 cm
Farge
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1920
Materiale
Kompositt
Speilmål
18,5x25 cm
Størrelse
20x25 cm
Veggfeste
Nei
Watt
16
Yttermål
18,8x25,3 cm
Vekt
750 g

Dette er et sminkespeil som er perfekt å bruke når du er på farten, takket være det nette formatet, sammenleggbare designet og innebygde LED-belysningen. Det har i tillegg en trendy roségullfarge. Sminkespeilet får lett plass i vesken, både til hverdags og når du er ute og reiser. Det sammenleggbare designet beskytter speilflaten mot riper og skitt, og lar deg vinkle speilet til ønsket stilling. Speilet har vanlig speilglass og to mindre speilflater; en med 5x zoom og en med 3x zoom.

Den innebygde LED-lyssløyfen gir et behagelig lys når du speiler deg. Belysningen drives av et innebygd batteri som lett kan lades opp via USB-tilkobling. Speilet har touch-knapper som brukes til å slå av og på belysningen, og til å stille inn lysets fargetemperatur. Hvis du legger sammen speilet når det er påslått, settes det automatisk i strømsparingsmodus og lampen er avslått til du åpner speilet igjen.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr klassisk svensk interiørdesign av høy kvalitet. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Varenummer:
51056993

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.