• Sminkespeil som er sammenleggbart
  • Innebygd belysning med justerbar lysstyrke
  • 2x, 3x og 10x zoom

KAILA Sminkespeil Tri-Fold Magnifying Hvit 20x30 cm

  • Sminkespeil som er sammenleggbart
  • Innebygd belysning med justerbar lysstyrke
  • 2x, 3x og 10x zoom
629.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8 cm
Farge 
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
576
Materiale 
Kompositt
Speilmål
30,5x20 cm
Størrelse
20x30 cm
Veggfeste 
Nei
Watt
5
Yttermål 
32x23 cm
Vekt 
950 g

Dette er et bærbart sminkespeil med smarte funksjoner som gir deg stor fleksibilitet ved bruk. Det er i tillegg flott å la stå framme! Speilet har fire speilflater med LED-belysning som rammer inn speilflaten i midten. Hvis du holder inne touch-knappen på forsiden av speilet i noen sekunder, kan du dimme belysningen. Sminkespeilet kan kobles til med USB-kabelen som følger med. Hvis du vil bruke speilet når du er på farten, kan det også drives av AA-batterier, som ikke følger med.

Speilet har smart design med sider som kan foldes inn. På den måten kan du enkelt vinkle speilet, noe som gjør det lettere når du for eksempel sminker deg. Den store speilflaten har vanlig speilglass, og de små speilene på sidene har 2x, 3x og 10x zoom. Det er praktisk når du vil kunne se nærmere på en del av ansiktet.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056976

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.