• Sminkespeil som er sammenleggbart
  • Dimbare verlichting
  • 2x, 3x og 10x zoom

KAILA Sminkespeil Tri-Fold Magnifying Svart 30x20 cm

  • Sminkespeil som er sammenleggbart
  • Dimbare verlichting
  • 2x, 3x og 10x zoom
629 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
576
Materiale
Kompositt
Speilmål
30,5x20 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
32x23 cm
Vekt
950 g

Dette sminkespeilet er både praktisk og stilig, med en stilren svart farge og LED-belysning. Det har smart design med sider som kan foldes inn, noe som gjør at du kan stille inn den vinkelen du foretrekker når du speiler deg. Den store speilflaten i midten har vanlig speilglass, og de små speilflatene på siden har 2x, 3x, og 10x zoom.

Du kan enkelt justere speilets LED-belysning ved hjelp av touch-knappen på den nedre kanten av speilet. Hvis du holder på knappen i noen sekunder, kan du nemlig stille inn den lysstyrken du vil ha. Speilet drives av AA-batterier, som ikke følger med, men kjøpes separat. Det kan også drives med USB-tilkobling. USB-kabel følger med.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer: 51056977
 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse