• Rundt speil med messingfarget kant
  • LED belysning med dimbar funksjon
  • Lyuksuriøs svensk design fra KAILA

KAILA Speil Frame LED 60 cm Ø

  • Rundt speil med messingfarget kant
  • LED belysning med dimbar funksjon
  • Lyuksuriøs svensk design fra KAILA
2599 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge
Gull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1560
Materiale
Metall
Speilmål
59,6 cm Ø
Størrelse
60 cm Ø
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Yttermål
60 cm Ø
Godkjent for bad
Ja
Vekt
4000 g

Dette er et rundt baderomsspeil med LED-belysning og en elegant messingfarget ramme. Speilet måler 60 cm i diameter. Den integrerte LED-belysningen rundt speilglasset gir en varm hvit glød i 3000K. Du kan enkelt slå på belysningen ved å trykke på berøringsknappen på skjermen og justere lysstyrken ved å holde knappen nede i noen sekunder. Speilet har en funksjon som husker din siste lys innstilling neste gang du slår på belysningen. LED er en energieffektiv lyskilde som gir jevnt og naturlig lys.

Speilet er godkjent for bad, men passer like godt som et speil som på de andre veggene i hjemmet. Den myke runde formen sammen med den messingfargede kanten gjør speilet til en stilig og luksuriøs interiørdetalj!

Sminkespeilet kommer fra det svenske merket KAILA. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet - men med en moderne vri. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer med fokus på stilig design og kvalitet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044785

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.