• Oval baderomsspeil i svensk design fra KAILA
  • Elegant utformning med LED belysning
  • Varmt hvitt ljus i 3000K

KAILA Speil Oval LED 60x80 cm

  • Oval baderomsspeil i svensk design fra KAILA
  • Elegant utformning med LED belysning
  • Varmt hvitt ljus i 3000K
2599 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1930
Speilmål
60x80 cm
Størrelse
60x80 cm
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Yttermål
60x80 cm
Godkjent for bad
Ja
Vekt
6500 g

Dette er virkelig et speil til badet i elegant design med sin ovale form og integrerte LED-belysning! Den integrerte LED-belysningen kan dimmes og justeres enkelt ved å trykke på den vanntette berøringsknappen på skjermen. Belysningen er opplyst i en varm hvit nyanse i 3000K bak speilet og gir et fint lys fremover. LED er en energieffektiv lyskilde som gir jevnt og naturlig lys. Speilet er godkjent for bad.

I tillegg til badet, passer dette klassiske speilet godt i garderoben, gangen, eller hvorfor ikke som sminkespeil! Speilet måler 80x60 cm og har tilhørende veggfester som lar deg montere speilet vertikalt.

Speilet kommer fra KAILA - et nytt svensk merke med fokus på stilig design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet - men med en moderne vri. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044779

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.