• Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Kan dimmes fra 10%-100%
  • Passer til bruk på baderom

KAILA Speil Circle LED Svart 80 cm Ø

  • Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Kan dimmes fra 10%-100%
  • Passer til bruk på baderom
3299 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
3 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1925
Materiale
Metall
Speilmål
78,5 cm Ø
Størrelse
80 cm Ø
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Yttermål
80,5 cm Ø
Godkjent for bad
Ja
Vekt
6500 g

Dette er et stilig speil med LED-belysning som er like flott i gangen som på badet. Speilet har en klassisk rund form og en metallramme med sofistikert svart farge. Speilets integrerte LED-belysning på 3000K kan dimmes fra 10%-100% av lysstyrken. Det gjør at du lett kan stille inn belysningen til den lysstyrken du foretrekker, og endre den hvis du har behov for det. For å dimme lyset holder du på touch-knappen på speilflatens nedre del i noen sekunder. LED-belysningen er plassert i den bakre kanten på speilet, noe som gir belysningen et mykere utseende.

Veggspeilet har en speilflate med en diameter på 78,5 cm. Det er beregnet for fast installasjon og kobles til en bryter. For at speilet skal fungere på riktig måte, skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51057008

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.