• Svensk stilrent design fra KAILA
  • Justerbar LED-belysning
  • Passer til bruk på baderom

KAILA Speil Circular LED 60 cm Ø

  • Svensk stilrent design fra KAILA
  • Justerbar LED-belysning
  • Passer til bruk på baderom
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1560
Materiale
Aluminium
Speilmål
60 cm Ø
Størrelse
60 cm Ø
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Yttermål
60 cm Ø
Godkjent for bad
Ja
Vekt
4980 g

Et speil med integrert belysning gjør morgenrutinene mye enklere! Denne varianten har en klassisk rund form og et behagelig mildt lys på 3000K. Det elegante veggspeilet passer utmerket på badet, og takket være den nette størrelsen på 60 cm i diameter, kan det også brukes i rom med begrenset plass.

Lyset har en behagelig fargetemperatur og du kan enkelt dimme. For å justere lysstyrken holder du på touch-knappen på speilets nedre kant i noen sekunder. Speilet er beregnet for fast installasjon, og bør installeres av en elektriker. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51057014

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.