• Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Tilhørende lite speil med 3x zoom
  • Passer til bruk på baderom

KAILA Speil Circular Magnifying LED 100 cm Ø

  • Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Tilhørende lite speil med 3x zoom
  • Passer til bruk på baderom
6499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager
Økte fraktkostnader: Hjemlevering 99.90 kr

Dimmer
Ja
Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2860
Speilmål
100 cm Ø
Størrelse
100 cm Ø
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Yttermål
100 cm Ø
Godkjent for bad
Ja
Vekt
11400 g

Leter du etter et stilrent baderomsspeil med innebygd LED-belysning og zoom? Da er dette speilet for deg! Speilet har en klassisk rund form og en LED-lyssløyfe langs speilflatens kanter. Det har vanlig speilglass og har et mindre speil med 3x zoom, også det med LED-belysning som rammer inn speilflaten. Lyset har en behagelig fargetemperatur på 3000K, og du kan enkelt dimme lyset fra 10-100% av lysstyrken. For å justere lysstyrken holder du på touch-knappen på speilets nedre kant i noen sekunder.

Dette speilet har et trendy nakent utseende uten ramme, noe som gjør at det er stilig både på badet og i gangen. Speilet er beregnet for fast installasjon og kobles til en bryter. For at speilet skal fungere på riktig måte, skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51057013

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.