• Svensk stilrent design fra KAILA
  • Justerbar LED-belysning
  • Passer til bruk på baderom

KAILA Speil Framed LED 60x80 cm

  • Svensk stilrent design fra KAILA
  • Justerbar LED-belysning
  • Passer til bruk på baderom
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
3,5 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2415
Materiale
Aluminium
Speilmål
60x80 cm
Størrelse
60x80 cm
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Yttermål
60x80 cm
Godkjent for bad
Ja
Vekt
7460 g

Hvis du vil ha et moderne og minimalistisk speil med belysning, er dette speilet for deg. Det har energibesparende LED-lyspærer som gir et jevnt lys, noe som er perfekt når du skal sminke deg, eller bare vil speile deg i løpet av dagen. Belysningen er plassert på baksiden av speilet, men lyser igjennom som en elegant ramme på forsiden av speilet. For å justere lysstyrken holder du på touch-knappen på speilets nedre kant i noen sekunder.

Dette sminkespeilet har veggfester på baksiden, og henges opp loddrett på veggen. Speilet er beregnet for fast installasjon, og bør installeres av en elektriker. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51057007

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.