• Stilren svensk design fra KAILA
  • Belysning med dimmer
  • Kaldt hvitt lys

KAILA Speil Tall LED Sølv 55x165 cm

  • Stilren svensk design fra KAILA
  • Belysning med dimmer
  • Kaldt hvitt lys
6999 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager
Økte fraktkostnader: Hjemlevering 99.90 kr

Dimmer
Ja
Dybde
6 cm
Farge
Sølv
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
4400
Materiale
Metall
Speilmål
55x165 cm
Størrelse
55x165 cm
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Yttermål
55x165 cm
Vekt
19220 g

Et rektangulært speil som dette er et utmerket valg når du leter etter et helfigurspeil til gangen eller soverommet, sånn at du for eksempel kan speile deg når du velger ut dagens antrekk. Speilet har en stor speilflate på 55x165 cm, og elegant sølvfargede kanter. Det henges opp loddrett på veggen.

Dette gangspeilet har innebygd LED-belysning i form av 22 LED-lyspærer som vakkert rammer inn speilflaten og gir speilet sitt luksuriøse utseende. På den ene langsiden av speilet er det en liten dreieknapp som du kan bruke til å dimme belysningen med til en lysstyrke som passer for deg.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51057005

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.