Grafiske posters med stilfulle motiv

(249)

Lenger ned på siden presenterer vi stolt våre grafiske posters. Grafiske posters passer i alle hjem – det er bare å velge et motiv som snakker til deg. Vi har mange forskjellige stiler å velge mellom for at det skal bli lett for deg å finne prints som passer hjemmet ditt og interiørstilen din.

Vi har både svart/hvite og fargeglade prints – for å sørge for at det skal finnes noe for enhver smak. Ta en titt lenger ned og velg ut en grafisk poster som passer akkurat deg.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 249 produkter
  Viser 1 - 100 av 249 produkter

  Grafiske plakater og posters

  Er du lysten på å modernisere en anelse hjemme? Da passer våre moderne plakater med grafisk kunst helt perfekt! Med grafiske posters kan man være sikker på at uansett hvilken vegg man velger å henge sine posters på, så blir det stilrent og pent. Og det er en skikkelig god følelse!

  Vi har et herlig sortiment av plakater i mange forskjellige former, noe som gjør det lett å finne riktig plakat i sortimentet vårt! Vi har jo alle ulik stil og smak, noe som er årsaken til at vårt utvalg er så stort som det er. Ta en titt og velg dine favoritter! Vi har plassert dem i forskjellige kategorier for at det skal bli lettere for deg å finne det du leter etter.

  Ulike posters i ulike kategorier

  Vi var nettopp inne på dette med at vi har forskjellige kategorier for at det skal bli lettere for deg å finne riktig produkt raskere. Men vi synes også det er bra med disse kategoriene av den enkle grunn at det er spennende å oppdage nye ting!

  Dersom man for eksempel vanligvis kjøper blomster eller naturmotiver, kan det være kult å bryte av med grafiske posters eller vice versa. Det er lett å finne litt av hvert hos oss, da vi har kategorisert våre posters på en smart måte!

  Det kan i og for seg være kult å surfe litt i sortimentet vårt og bare se seg om litt på måfå. Kategoriene er det beste hjelpemiddelet hvis man virkelig vil finne det man leter etter.

  Gi bort grafiske posters i gave!

  Synes du det er vanskelig å finne flotte gaver? Det har vi alle opplevd. Det er ikke alltid lett å finne riktig gave til riktig anledning. Av og til når man må finne en gave raskt, låser det seg helt. Det er jo selvfølgelig et problem, ettersom det er slitsomt å finne en gave som passer. Det skal jo være morsomt å kjøpe gaver, eller hva?

  Årsaken til at det er vanskelig å finne flotte gaver, er at man ofte venter med å kjøpe en gave til i siste liten. Vårt tips er å kjøpe fine ting som man synes passer å gi i gave til sine nære og kjære med det samme man finner dem. Det er nemlig ikke så vanskelig å oppbevare gavene i et skap eller liknende til det er tid for å gi bort gaven!

  Nettopp posters fra nettbutikken vår, enten det er moderne plakater med grafisk kunst eller andre motiver, er perfekte gaver. Dette kommer av at vi ha mange forskjellige motiver, noe som betyr at det finnes noe fint for alle. Så da er det bare å slå seg ned med det samme for å finne flotte gaver!

  Skal du ha en ramme eller ikke?

  Posters er fine både med og uten ramme. Hvilken ramme man velger, har med både personlig stil og type posters å gjøre. Noen varianter passer ikke fullt så godt med rammer, mens andre ser merkelige ut uten ramme. Det er noe man kan sjekke og avgjøre selv. Husk at ikke alle må se like ut.

  Kanskje ønsker du ramme på et par av dine posters, mens du vil at resten skal være uten ramme? Kanskje de forskjellige rommene har ulik stil, noe som gjør at det kan passe bedre eller dårligere med en ramme? Uansett kan du alltid kjøpe både ramme og posters hos oss. Da vil du alltid være på den sikre siden når det gjelder å finne flotte ting her hos oss til å henge på veggen.

  Mange ulike posters i samme rom?

  Tilhører du gruppen som synes det er vanskelig å blande litt av hvert, og som gjerne går for mer sikre kort? Er det sånn at du til tross for dette ønsker å være mer modig når du skal innrede? Ønsker du å blande litt mer fritt og ikke tenke så mye på at ting må matche på den konvensjonelle måten? Da synes vi du skal surfe rundt i sortimentet vårt en stund, for her tilbyr vi alt mellom himmel og jord!

  Liker du en grafisk poster med for eksempel peace-tegn eller juletrær, kan det være kult å bryte av stilen en anelse ved å kombinere med et stort, fluffy sukkerspinn som motiv på en annen poster! Det kan naturligvis gjøres uansett stil du har på veggene. Ved å kjøpe nye posters fornyes rommet raskt og rimelig. Mest dynamisk blir det om du velger å blande ulike stiler.

  Vi pleier å anbefale at du kjøper rammer og bilder som du faller pladask for når du ser gjennom sortimentet vårt, i stedet for bare å fokusere på det skal passe sammen med alt annet i hjemmet. Det står vi ved, fordi det gir et mye vakrere hjem!

  Både søtt, stilrent og friskt!

  Hvis det er noe vi kan si om grafiske posters og moderne plakater med grafisk kunst, så er det at de fornyer et hjem på best tenkelige måte. Du kommer til å være superfornøyd når du har hengt opp noen av våre posters innen denne kategorien. For de gjør virkelig jobben sin når det kommer til å fornye en vegg eller to!

  Det beste med våre posters er at de er både søte, stilrene, friske og mye annet. Det gjør at man kan ha mange forskjellige stiler på samme vegg, eller man kan velge ut noen posters i samme kategori og blande dem. Det er helt opp til deg selv å velge det som passer deg og hjemmet ditt aller best!

  Kraftig effekt med sin enkelhet

  Plakater med grafiske motiver har ofte en svært kraftfull effekt i all sin enkelhet. Det er motivet i seg selv som byr på en dekorativ og talende illustrasjon. Stilen er moderne og passer godt inn i et trendy hjem. I sortimentet vårt tilbyr vi plakater i mange ulike utførelser, både store og små. En enkel svart ramme vil i mange tilfeller passe utmerket til de grafiske motivene. I det øvrige sortimentet vårt finner du passende rammer som du kan kombinere med plakatene våre.

  Det er ikke feil å kombinere flere ulike størrelser. Dersom du velger å ha flere plakater, kan du gjerne eksperimentere med både store og små plakater ved siden av hverandre, i logiske mønstre eller hulter til bulter. Plakatene vi tilbyr i denne kategorien er populære og satt pris på til hjemmeinnredning, også for de som ikke føler seg så trygge på innredning i utgangspunktet. De fungerer utmerket som tilskudd til bildeveggen din!

  Fargetonene i de grafiske motivene er ofte stilrene med én eller et fåtall farger mot en hvit bakgrunn. Dette gjør at de er enkle å kombinere med øvrig innredning på en smakfull måte. Et tips er å fange opp noen av fargenyansene i plakaten og føre den over i innredningen, eller vice versa. Dette gir harmoni i rommet.

  Kombiner gjerne flere av produktene våre. Vi har for eksempel flere plakater av ugler, samt av andre dyr og planter, for deg som vil ha mer natur inn i hjemmeinnredningen din. Vi tilbyr også grafiske motiver for kjøkkenet, som bakverk, kaker og is, eller hva sier du om en oppdelingsplansje for storfe, lam eller gris? Verdenskartet er en klassiker som alltid fungerer, og vi tilbyr dette i flere utførelser. Verdenskartet med den vakre teksten «You are my whole world» er vi spesielt stolte over å ha i sortimentet vårt.

  Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.

  Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.