Sker, vennligst vent...

Grafiske posters med stilfulle motiv

Viser 1 - 60 av 122 produkter
Viser 1 - 60 av 122 produkter

Pene og moderne bilder

Grafiske motiver er så riktig i en innredningssammenheng! Vi tilbyr en mengde trendy og flotte plakater og posters med grafiske motiver. De er den perfekte detaljen i hjemmeinnredningen din, og fungerer oftest som den viktige prikken over i'en. Spankuler rundt i galleriet vårt, som på en spennende måte viser effektfulle plakater sammen eller alene på veggen, hyllen eller benken. Disse produktene egner seg utmerket for å stille på en eller flere bildelister bortover veggen. Vi har plakater med motiver som passer til alle rom i huset, og flere av plakatene våre er også populære som innredning til barnerommet.

Plakater med grafiske motiver har ofte en svært kraftfull effekt i all sin enkelhet. Det er motivet i seg selv som byr på en dekorativ og talende illustrasjon. Stilen er moderne og passer godt inn i et trendy hjem. I sortimentet vårt tilbyr vi plakater i mange ulike utførelser, både store og små. En enkel svart ramme vil i mange tilfeller passe utmerket til de grafiske motivene. I det øvrige sortimentet vårt finner du passende rammer som du kan kombinere med plakatene våre.

Det er ikke feil å kombinere flere ulike størrelser. Dersom du velger å ha flere plakater, kan du gjerne eksperimentere med både store og små plakater ved siden av hverandre, i logiske mønstre eller hulter til bulter. Plakatene vi tilbyr i denne kategorien er populære og satt pris på til hjemmeinnredning, også for de som ikke føler seg så trygge på innredning i utgangspunktet. De fungerer utmerket som tilskudd til bildeveggen din!

Fargetonene i de grafiske motivene er ofte stilrene med én eller et fåtall farger mot en hvit bakgrunn. Dette gjør at de er enkle å kombinere med øvrig innredning på en smakfull måte. Et tips er å fange opp noen av fargenyansene i plakaten og føre den over i innredningen, eller vice versa. Dette gir harmoni i rommet.

Kombiner gjerne flere av produktene våre. Vi har for eksempel flere plakater av ugler, samt av andre dyr og planter, for deg som vil ha mer natur inn i hjemmeinnredningen din. Vi tilbyr også grafiske motiver for kjøkkenet, som bakverk, kaker og is, eller hva sier du om en oppdelingsplansje for storfe, lam eller gris? Verdenskartet er en klassiker som alltid fungerer, og vi tilbyr dette i flere utførelser. Verdenskartet med den vakre teksten «You are my whole world» er vi spesielt stolte over å ha i sortimentet vårt.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.