• Rundt speil med dyp ramme i matt, svart metall
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Industrielt og trendy utseende

KAILA Round Mirror - Edge Black 110 cm Ø

  • Rundt speil med dyp ramme i matt, svart metall
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Industrielt og trendy utseende
4095 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
4 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Materiale
Metall
Type speil
Veggspeil
Speilmål
110 cm Ø
Veggfeste
Ja
Vekt
17500 g

Varemerke: KAILA

KAILA Round Mirror Edge Black er et rundt speil med en stilig og tynn metallramme i matt svart farge, noe som gir det et industrielt og trendy utseende. Rammen har – avhengig av størrelsen – en dybde på mellom 30–40 mm, noe som gjør at speilglasset stikker litt ut fra veggen og skaper en stilig 3D-effekt. Dybden på rammen gjør også at speilet føles solid samtidig som det opprettholder det minimalistiske utseendet. Et perfekt rundt speil som kan plasseres i hvilket som helst rom hvor du vil tilføre både funksjon og stilig svensk design!

Dette speilet er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser, hvorav denne varianten har en diameter på 110 cm. På baksiden av speilet er det to ferdigmonterte veggfester som sørger for enkel og stabil plassering på veggen din. Egnede skruer og plugger følger med.

Speilet kommer fra KAILA – et nytt svensk merke som fokuserer på stilrent design og kvalitet. Konseptet deres bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne vri. KAILA tilbyr pene interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Fordi hver kopi av dette speilet er unikt, ser de ikke alle like ut. På noen eksemplarer kan det vises et lite hull i rammen, noe som i disse tilfellene gir dette elegante veggspeilet en mer rustikk følelse og enda mer karakter!

Varenummer: 51044697
 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse